Main Content

Preview - 22. kolo Corgoň ligy

sobota, 16. marec 2013 11:32 | Autor: Filip Chudý

Preview - 22. kolo Corgoň ligy
Preview - 22. kolo Corgoň ligy

Hoci sa počasie výrazne zhoršilo, aj tak by sa malo toto kolo odohrať. Cez víkend je na programe päť zápasov, pričom otázny je iba zápas v Myjave. Prinášame vám pohľad na zvyšné zápasy 21. kola Corgoň ligy.

Zoznam zápasov

Sobota 16. marca o 14:30 h

Spartak Trnava - Tatran Prešov
Spartak Myjava - MFK Ružomberok

Sobota 16. marca o 17:30 h
Slovan Bratislava - Dukla Banská Bystrica
AS Trenčín - ViOn Zlaté Moravce

Nedeľa 17. marca o 12:30 h
MŠK Žilina - MFK Košice

Ako tipovať

Najzaujímavejším zápasom tohto kola je súboj na jar stopercentných, v ktorom Slovan privíta Banskú Bystricu. Dukla má veľmi dobrú obranu, ktorá bude jej jedinou zbraňou aj v Bratislave. Banská Bystrica na jar ešte neinkasovala, ale nemyslíme si, že vo forme hrajúci hráči Slovana budú takí jaloví ako Žilinčania a Trnavčania. Navyše už môže hrať aj Soumah. Podľa nás Slovan o svojom víťazstve rozhodne už v prvom polčase. Kurz na to v našej Tipovacej lige je 1,68.

V Trnave sa bude hrať zápas o záchranu. Favoritom je síce Trnava, ale nemá takú silu, aby sa jej Prešov musel báť. Hráčov z východu skôr mátajú zlé cesty. Bude to tradičný zápas o jednom góle, kto ho dá, tak s veľkou pravdepodobnosťou vyhrá, pretože ten druhý nebude mať kvalitu na otočenie výsledku. Ale kto ho dá si netrúfame odhadnúť a možno ho nedá nikto.

Z Myjavy hlásia problémy a ak sa bude hrať, tak na veľmi ťažkom teréne. Preto sa javí ako rozumné si tipnúť na to, že v zápase padnú maximálne dva góly. Kurz na to v našej Tipovacej lige je 1,74.

V ďalších dvoch zápasoch sú favoritmi domáci. Podľa doterajších jarných výsledkov by väčším mal byť Trenčín, ktorý privíta na jar neškodné Zlaté Moravce. Ale na druhej strane Žilina už jednoducho musí a Košice vonku sú tiež neškodné. Odvážnejší tipéri by mohli skúsiť dať dve jednotky. Kurz na Trenčín v našej Tipovacej lige je 1,67 a na Žilinu 1,49. Lenže nie vždy dopadnú zápasy tak, ako by podľa prognóz mali.