Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (14.3.)

štvrtok, 14. marec 2013 08:52 | Autor: Martin Gulas

Správy dňa z anglickej Premier League (14.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (14.3.) | zdroj: Martin Gulas pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

Manchester United: Záložník Manchestru United Ashley Young dúfa, že sa mu podarí ukončiť svoju druhú sezónu na Old Trafford so ziskom trofeje. Netají sa tým, že by rád siahol na pohár Premier League i FA Cupu.

Manchester City
: Mladík Jack Rodwell by sa mal vrátiť do hry po dlhotrvajúcom zranení kolennej šľachy už tento mesiac. Žolík Roberta Manciniho si kladie za cieľ stihnúť semifinálové stretnutie FA Cupu.

Liverpool: Chilský záložník Manuel Iturra by mohol v lete zamieriť do Liverpoolu. V lete mu v Malage končí zmluva a podľa najnovších informácii prejavil záujem o jeho služby kouč The Reds, Brendan Rodgers.

Liverpool:
Na Anfield by mohol v lete zamieriť aj Jeremy Menez z PSG. Hráč nie je vo francúzskom tíme spokojný s časom stráveným na ihrisku a po príchode Lucasa Mouru do Paríža sa predpokladá jeho zmena pôsobiska.

Liverpool:
Jose Enrique tvrdí, že Luis Suaréz je v Liverpoole rovnako dôležitým hráčom ako Lionel Messi v Barcelone. Uruguajčan je na Anfield považovaný za talizman a vo zvyšku sezóny by mal byť hlavným ťahúňom tímu.

Tottenham: Manažér Spurs Andre Villas-Boas verí, že sa jeho tímu podarí skončiť v tabuľke Premier League v prvej štvorke, čo by zaručovalo Kohútom do budúcej sezóny účasť v Champions League.

Reading: Gólman Readingu Alex McCarthy sa vracia do tréningového zaťaženia po viac ako štyroch mesiacoch, počas ktorých sa zotavoval zo zranenia ramena.

Reading: Bývalý kouč Swindonu Paolo Di Canio prezradil, že je pripravený prijať novú veľkú výzvu. Talian je najhorúcejším kandidátom na post nového manažéra Readingu a je dosť možné, že ho klub v najbližších dňoch oficiálne predstaví.

Aston Villa: Kapitán Aston Villy Ron Vlaar ubezpečil fanúšikov, že jeho tím je pripravený zabojovať a zabezpečiť si zotrvanie v Premier League do budúcej sezóny. Villans sa nachádzajú v tabuľke tri body od zostupového pásma.

Sunderland: Brankár Black Cats Simon Mignolet je presvedčený, že Sunderland má dosť veľké kvality nato, aby sa udržali vo zvyšku sezóny dosť ďaleko od zostupového pásma. Od 18. priečky zaručujúcej pád do nižšej súťaže ich momentálne delí šesť bodov.