Main Content

3 videá ako 3 dôvody, prečo by mal Torres opustiť Chelsea

streda, 13. marec 2013 12:12 | Autor: Martin Gregor

3 videá ako 3 dôvody, prečo by mal Torres opustiť Chelsea
3 videá ako 3 dôvody, prečo by mal Torres opustiť Chelsea | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk, youtube.com, foto SITA

Fernando Torres by si mal okamžite zbaliť kufre a utekať z Chelsea ďaleko preč. Kedysi obávaného kanoniera sprevádza v mužstve zo Stamford Bridge nielen mizerná forma, ale aj smola.

Posmech na Torresovú adresu sa rýchlo šíri najmä vďaka moderným technológiám. Kedysi totiž nemali fanúšikovia príležitosť sledovať na internete zostrihy zápasov a hlavne neexistovala možnosť tieto videá zostrihať a upravené ich umiestňovať na YouTube.

Vďaka pokroku sa to dá a fanúšikovia s radosťou pripomínajú každý prešľap futbalistov cez svoje zostrihy. V poslednom týždni si to od nich zožral práve španielsky útočník. Nebyť internetu a YouTube tento článok neexistuje a o jeho mizernej forme vie určite oveľa menej ľudí.

Prvé video pochádza zo zápasu Chelsea so Steuea Bukurešť. Poukazuje na to ako sa Torres bez pričinenia protihráčov sám obral o loptu.



Druhé video z toho istého zápasu je dokonalým dôkazom toho v akom kŕči hrá Torres za Chelsea. Veď útočník, ktorý stal Abramoviča astronomických 50 miliónov libier, odmietol vo vyloženej príležitosti zakončiť a naopak urobil niečo, čo pripomínalo skôr defenzívny zákrok.



Posledné video, v ktorom bol Španiel po Ferdinandovom nepochopiteľnom skrate už absolútne nevinne, je dokonalou ilustráciou toho, ako sa naňho v Chelsea všetko rúti. Fernando radíme ti bal kufre, kým nie je neskoro ...