Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (12.3.)

utorok, 12. marec 2013 11:44 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (12.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (12.3.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Francúzsky kormidelník Arsenalu Arséne Wenger plánuje v lete posilnenie na poste brankára. V centre jeho záujmu sa objavil Victor Valdés z Barcelony, ktorý oznámil odchod z Camp Nou.

ARSENAL:
Kmeňový hráč Arsenalu Nicklas Bendtner, ktorému po sezóne končí hosťovanie v Juventuse, by mal podľa anglickej tlače prestúpiť do nemeckého Hamburgu.

ARSENAL:
Lukas Podolski je podľa plátku The Sun v centre pozornosti skautov Atlética Madrid a Juventusu Turín.

ARSENAL:
Arséne Wenger sa bude musieť tri týždne zaobísť bez služieb Jacka Wilsherea, ktorý si poranil členok.

MANCHESTER UNITED:
Anglický plátok Daily Mail tvrdí, že Luka Modrić chce čo najskôr opustiť Real Madrid a dúfa v prestup do Manchestru United.

LIVERPOOL:
Záložník Liverpoolu Joe Allen sa bude musieť podrobiť operácií ramena, ktorá ho vyradí z hry aspoň na tri mesiace.

EVERTON:
Tréner Evertonu David Moyes je v lete pripravený zabojovať o služby záložníka holandského Twente Enshede Leroya Fera. 23-ročného stredopoliara, ktorý má prvé skúsenosti so seniorskou reprezentáciou Oranjes, sa Moyes snažil kúpiť aj v zime, no neúspešne.

READING:
Vedenie Readingu včera prepustilo trénera Briana McDermotta, ktorý nedokázal dostať mužstvo zo zostupových vôd. Anglická tlač zároveň informuje, že horúcim kandidátom na uvoľnený post je Paolo di Canio.

MANCHESTER CITY:
Skúsený záložník Citizens Gareth Barry dúfa, že mu vedenie klubu ponúkne predĺženie kontraktu ,,Cítim sa tu skvele a rád by som zostal,” hovorí 32-ročný Angličan.