Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (9.3.)

sobota, 9. marec 2013 14:04 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (9.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (9.3.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Tréner Citizens Roberto Mancini priznal, že nemôže zaručiť zotrvanie Edina Džeka v Manchestri City. Reagoval tak na fámy, podľa ktorých sa rysuje jeho prestup do Borussie Dortmund.

MANCHESTER CITY: Podľa denníku Sun sa pokúsia v lete Citizens zlanáriť aspoň jedného z dvojice hviezdnych útočníkov Cavani – Falcao.

MANCHESTER CITY:
V centre pozornosti skautov Manchestru City sa ocitol ofenzívny záložník AZ Alkmaar Adam Maher. Trhová hodnota 19-ročného holandského reprezentanta sa odhaduje na 6,5 milióna eur.

NEWCASTLE & TOTTENHAM:
Slovenský obranca Tomáš Hubočan zo Zenitu Petrohrad sa podľa jeho agenta Michala Holeščáka ocitol v hľadáčiku Newcastlu, Tottenhamu, Neapolu aj Interu Miláno.

LIVERPOOL
: Klubová ikona Liverpoolu Jamier Carragher vyhlásil, že svoje rozhodnutie po tejto sezóne ukončiť profesionálnu kariéru nezmenil napriek tomu, že v poslednej dobe vytlačil zo základnej zostavy Martina Škrtela.

EVERTON:
Brankársku jednotku Evertonu Tima Howarda trápia bolesti chrbtice a preto v dnešnom zápase FA Cupu proti Wiganu dostane s najväčšou pravdepodobnosťou ďalšiu šancu slovenský brankár Ján Mucha.

SWANSEA
: 48-ročný dánsky populárny tréner Swansea Michael Laudrup predĺžil zmluvu so waleským klubom do konca sezóny 2014/2015.

READING:
Do konca sezóny nebude môcť Reading počítať so službami útočníka Jasona Robertsa, ktorý sa musí podrobiť operácií panvy.

QUEENS PARK RANGERS:
Tréner QPR Harry Redknapp vyjadril presvedčenie, že sa jeho mužstvo zachráni v Premier League. Podľa najnovších Redknappových prepočtov mu na to bude stačiť zisk 37 bodov. Aktuálne má najmenší londýnsky klub v Premier League na konte 20 bodov, do konca sezóny odohrá ešte 10 zápasov.