Main Content

Preview - 21. kolo Corgoň ligy - víkend

sobota, 9. marec 2013 10:28 | Autor: Filip Chudý

Preview - 21. kolo Corgoň ligy - víkend
Preview - 21. kolo Corgoň ligy - víkend | zdroj: Filip Chudý pre Sport7.sk

Včera začalo druhé jarné kolo Corgoň ligy dvoma zápasmi, po ktorých sa tešili v Banskej Bystrici a Senici. Cez víkend sú na programe štyri zápasov. Prinášame vám pohľad na zvyšné zápasy 21. kola Corgoň ligy.

Zoznam zápasov
Sobota 9. marca o 14:30 h
Tatran Prešov - MŠK Žilina
MFK Košice - Spartak Myjava
MFK Ružomberok - AS Trenčín
Nedeľa 10. marca o 12:30 h
FC Nitra - Slovan Bratislava

Ako tipovať

Zvyšné víkendové zápasy sú veľmi ťažké na tipovanie. Najväčším favoritom kola je Slovan, lenže netreba zabúdať, že sa mu na ihriskách súperov nezvyklo dariť. Túto štatistiku síce trochu na konci jesennej časti napravil, ale ešte nemožno tvrdiť, že je aj vonku výsledkovo suverénny. Navyše pri pohľade na vzájomné zápasy s Nitrou zistíme, že veľká väčšina z nich sa končila rozdielom maximálne jedného gólu. Tieto tímy proste často spolu hrajú vyrovnané zápasy. Hoci je víťazstvo Slovana jedným z najčastejších tipov víkendu, tak treba byť opatrný.

Ďalším favoritom sú Košice, ktoré doma privítajú Myjavu. Košičania dobre vstúpili do jari a v domácom prostredí sú aktuálne najlepším mužstvom ligy. Myjava určite nepríde betónovať, čo sľubuje zaujímavý zápas, v ktorom budeme veriť domácim. Kurz na víťazstvo Košíc v našej Tipovacej lige je 1,71.

Zvyšné dva zápasy sa môžu skončiť akokoľvek a aj vývoj v nich sa ťažko dá predpokladať. Ružomberok s Trenčínom sa budú snažiť hrať futbal, ale ako im to pôjde na ťažkom teréne si netrúfame povedať. Prešov privíta Žilinu a obe mužstvá majú čo naprávať. Aj preto sa tento zápas ťažko tipuje, ale tu skúsime odporučiť aspoň jeden ťažší tip. Preto odporúčame tip na remízu. Kurz na ňu v našej Tipovacej lige je 2,94.