Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (8.3.)

piatok, 8. marec 2013 13:21 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (8.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (8.3.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Alex Ferguson nedokázal už ďalej počúvať špekulácie o Rooneyho odchode z Old Traffordu a urobil rázne vyhlásenie. ,,Bude tu aj budúci rok, na to dávam svoje slovo! Nie je medzi nami žiadny problem!” K tejto reakcii Fergusona zrejme vyprovokovala posledná správa z dielne ESPN, podľa ktorej je Manchester United pripravený Rooneyho predať za 35 miliónov eur.

MANCHESTER UNITED & MANCHESTER CITY:
Anglický denník Daily Mirror prišiel so šialenou špekuláciou, podľa ktorej v lete odíde Edin Džeko do Dortmundu, aby v ňom nahradil Roberta Lewandowského, ktorý posilní Manchester United. Voľné miesto po Džekovi v Manchestri City potom následne vyplní Wayne Rooney, ktorý už bude v Manchestri United nadbytočný.

CHELSEA:
Hviezda Dortmundu Marco Reus patrí medzi letné prestupové priority londýnskej Chelsea.

CHELSEA
: Agent Yoosiho Benayouna prezradil, že v lete bude o služby izraelského záložníka veľký záujem. Benayoun je hráčom Chelsea, no po sezóne mu končí kontrakt a stane sa voľným hráčom. Predĺženie zmluvy s The Blues sa neočakáva.

LIVERPOOL:
V nedeľňajšom šlágri kola medzi Liverpoolom a Tottenhamom sa objaví na súpiske domácich aj Daniele Sturridge, ktorý si doliečil zranenie stehenného svalu.

LIVERPOOL:
Športový riaditeľ Eintrahtu Frankfurt Bruno Hubner prezradil, že Liverpool poškuľuje po službách ich hráča Carlosa Zambrana. Trhová hodnota 23-ročného stopéra sa odhaduje na 3,5 milióna eur.

SWANSEA:
Walesky klub sa dohodol na predĺžení zmluvy so 30-ročným španielskym obrancom Angelom Rangelom, ktorý sa upísal klubu až do konca sezóny 2015/2016.

NEWCASTLE:
Fabricio Coloccini bude chýbať Strakam až dva mesiace po tom ako si zlomil v chrbe dve male kostičky.

SOUTHAMPTON:
Veterán v službách nováčika brankár Kelvin Davis predĺžil so Southamptonom zmluvu až do konca sezóny 2015/2016. Vtedy bude mať 39 rokov.

SUNDERLAND:
Skúsený stopér Sunderlandu Wes Brown podľa aktuálnych informácií vypadne z hry až do konca sezóny. Browna naďalej trápia problémy s kolenom.