Main Content

Preview - 21. kolo Corgoň ligy - piatok

piatok, 8. marec 2013 12:16 | Autor: Filip Chudý

Preview - 21. kolo Corgoň ligy - piatok
Preview - 21. kolo Corgoň ligy - piatok | zdroj: Filip Chudý pre Sport7.sk

Druhé jarné kolo je rozťahané do troch dní. Už dnes sa odohrajú dva zápasy, keď k tradičnej televíznej predohrávke pribudol na poslednú chvíľu jeden zápas. Prinášame vám pohľad na piatkové zápasy 21. kola Corgoň ligy.

Zoznam dnešných zápasov
o 17:00 h
Dukla Banská Bystrica - Spartak Trnava
o 17:30 h
ViOn Zlaté Moravce - FK Senica

Ako tipovať

V prvom zápase tohto kola sa proti sebe stretnú mužstvá, ktoré do boja o záchranu vstúpili dobre. Banská Bystrica podala v Žiline svoj typický defenzívny výkon, pretože v zadných radoch má lepšiu kvalitu. Trnava síce vyhrala, ale jej výkon mal od ideálu ďaleko. Zápas bol preložený na poslednú chvíľu, čo tiež nepridá na pohode pre oboch. Keď sa pozrieme na gólovú produkciu oboch kolektívov, tak zistíme, že v zápase gólovú prestrelku čakať nemôžeme. Preto odporúčame tip na maximálne dva góly v zápase. Kurz na to v našej Tipovacej lige je 1,56.

V druhom zápase sa stretnú mužstvá, ktoré v prvom jarnom kole dostali studenú sprchu. Zlaté Moravce dostali lekciu na Slovane a Senica doma s Ružomberkom. Teraz sa chcú rehabilitovať, lenže je ťažké odhadovať, komu z nich sa to podarí. My budeme veriť obom, a to tak, že očakávame viac gólov v zápase. V posledných troch vzájomných stretnutiach padli vždy aspoň tri góly, čo by potešilo aj teraz. Preto odporúčame tip na minimálne tri góly v zápase. Kurz na to v našej Tipovacej lige je 1,99.