Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (7.3.)

štvrtok, 7. marec 2013 18:47 | Autor: Martin Gregor

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (7.3.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (7.3.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk, foto SITA

Zimné prestupové obdobie je za nami, no prestupových špekulácií aj tak nikdy nie je dosť. Prinášame vám tie najzaujímavejšie z dnešného dňa.

Messi ukončí kariéru v Argentíne
Lionel Messi prezradil, že na sklonku kariéry opustí Barcelonu a oblečie dres Old Boys z Rosaria, kde sa narodil. Argentínsky fenomén má ale stále len 25 rokov a v drese Blaugranas ho čaká množstvo zaujímavých sezón.

Neymar by nemal odísť do Barcelony
Tréner brazílskej reprezentácie Filipe Scolari vyhlásil, že Neymar v lete Barcelonu neposilní. Brazílsky futbalový virtuóz zo Santosu podľa Scolariho spraví najlepšie ak zostane aspoň do MS 2014 v rodnej krajine, aby mu nehrozilo, že pred svetovým šampionátom príde o výkonnosť kvôli aklimatizácií v novom prostredí. ,Mal možnosť odísť do Barcelony pred dvoma rokmi, ale teraz urobí najlepšie ak zostane v Santose,” tvrdí Scolari. 

Agger do Barcelony?
Barcelona musí v lete riešiť stopérsky post, ktorý je aj pre časté zranenia Puyola s Piquem veľmi neistý. V hľadáčiku skautov španielskeho vicemajstra sa najnovšie ocitol  obranca Liverpoolu Daniel Agger.

Rooney naozaj na predaj?
Anglický plátok Daily Mirror priložil ďalšie teliesko do ohňa, keď prišiel so špekuláciou, podľa ktorej Alex Ferguson nevylučuje predaj Waynea Rooneyho, pretože si nie je istý fyzickým stavom anglického útočníka. Tieto fámy však vyvrátil bývalý Fergusonov asistent Steve McClaren, ktorý si myslí, že Rooney nikam neodíde.

Ibrahimovič do Juventusu neprestúpi
Generálny riaditeľ Juventusu Turín Giuseppe Marotta poprel fámy, podľa ktorých by sa mal Zlatan Ibrahimovič vrátiť naspäť do mužstva Starej Dámy, v ktorom pôsobil medzi rokmi 2004 až 2006.

Begovic špekulácie nerieši
Brankár Stoke City Asmir Begovič vyhlásil, že špekulácie týkajúce sa jeho prestupu úspešne ignoruje. Brankár Bosny a Hercegoviny bol spájaný v posledných mesiacoch s Arsenalom a Manchestrom United.

Cornelius chce do Premier League
Dánska hviezdička FC Kodaň Andreaas Cornelius vyhlásil, že by si v dohľadnej dobe veľmi rád zahral v anglickej Premier League. 19-ročného útočníka sledujú skauti Arsenalu a Manchestru United.

Cissokho by rád do Liverpoolu
Aly Cissokho, ktorý momentálne oblieka dres Valencie, priznal, že ho teší záujem Liverpoolu. ,,Nikdy som neskrýval, že považujem anglickú ligu za jednu z najlepších na svete. Rád by som videl moje meno na drese Liverpoolu,” povedal 25-ročný ľavý krajný obranca denníku Le Parisien.