Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (7.3.)

štvrtok, 7. marec 2013 13:50 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (7.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (7.3.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED & QPR: Tréner Queens Park Rangers Harry Redknapp vyhlásil, že bude veľmi prekvapený, ak po sezóne ostane Wayne Rooney v Manchestri United. Redknapp tak pridal nový impulz špekuláciám o odchode anglického kanoniera do Paris Saint Germain. Fámy o Rooneyho prestupe dnes ráno podporilo aj tvrdenie plátku Daily Mirror, ktoré uvádza, že Alex Ferguson pochybuje o Angličanovom dobrom fyzickom stave a preto je ochotný rokovať o jeho predaji.

MANCHESTER UNITED:
Federico Macheda, ktorý v zime odišiel na hosťovanie do Stuttgartu, sa nechal počuť, že by rád ostal v Bundeslige aj v budúcej sezóne. Talianskemu útočníkovi končí kontrakt na Old Trafforde po sezóne 2013/2014.

CHELSEA & MANCHESTER UNITED:
Jeden z ťahúňov Benficy Lisabon Ezequiel Garay možno v auguste prestúpi do anglickej Premier League. O ofenzívneho univerzála Orlov sa zaujíma Manchester United a londýnska Chelsea.

CHELSEA:
Londýnčania z modrej časti mesta okrem záujmu o Garaya pripravujú na leto lukratívnu ponuku pre Bayern Mníchov za Maria Gomeza. Nemecky kanonier po príchode Chorváta Mandžukiča dostáva v zostave Bavorov stále menej šancí, čo by v konečnom dôsledku mohlo dôjsť  až k jeho odchodu.

LIVERPOOL & ARSENAL:
Vedenie Liverpoolu FC sa podľa anglických médií zaujíma o holandského kanoniera Klaasa Jana Huntelaara zo Schalke 04. Reprezentanta Oranjes by vo svojom kádri rád videl aj Arsene Wenger z Arsenalu, no KJH sa podľa svojich slov Nemecko opúšťať nechystá.

LIVERPOOL:
V centre pozornosti skautov Barcelony sa ocitol stopér Liverpoolu Daniel Agger.

ARSENAL & LIVERPOOL & SWANSEA:
V centre pozornosti Arséneho Wengera sa ocitol stopér Swansea Ashley Williams, za ktorého chce 8 miliónov libier. Williams, ktorý je kapitánom waleského tímu, je už dlhšie v hľadáčiku Liverpoolu.

NEWCASTLE:
Alan Pardew môže dnes v zápase s Machačkalou počítať so službami Hatema Ben Arfu, ktorý si doliečil zranenie stehenného svalu. Naopak z nominácie mu vypadol Ppiss Demba Cissé, ktorého skolila chrípka.

WIGAN
: V najbližšom zápase Wiganu by sa mal na trávniku objaviť japonský útočník Ryo Miyachi, ktorý prišiel do Wiganu formou hosťovania z Arsenalu, no odvtedy ho trápili zdravotné problémy.