Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (3.3.)

nedeľa, 3. marec 2013 10:17 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (3.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (3.3.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Tréner Liverpoolu Brendan Rodgers na tlačovej konferencií po včerajšom zápase s Wiganom (4:0) priznal, že je ťažké udržať v tíme špičkových hráčov ak klub nepostúpi do Ligy majstrov no zároveň je presvedčený, že Luis Suarez vidí svoju budúcnosť na Anfield Road.

LIVERPOOL:
Luis Suárez včera pomohol The Reds k vysokej výhre proti Wiganu (0:4) troma gólmi a vyšvihol sa na čelo tabuľky strelcov Premier League s 20 presnými zásahmi. Suárez zároveň prekonal rekord legendy klubu Michaela Owena, ktorý strelil za Liverpool v jednej sezóne maximálne 19 gólov.

CHELSEA: Súčasný kormídelník Paris Saint Germain Carlo Ancelotti priznal, že nevie, či zostane po sezóne v parížskom veľkoklube a zároveň naznačil, že by sa návratu na lavičku Chelsea v prípade odchodu nebránil.

MANCHESTER UNITED:
Japonec Shijni Kagawa sa včera stal prvým ázijským futbalistom, ktorému sa podarilo v Premier League zaznamenať hetrik. Ofenzívny záložník, ktorý prišiel pred sezónou na Old Trafford z Dortmundu, pomohol United k pohodlnej výhre 4:0 nad Norwichom.

MANCHESTER UNITED:
Alex Ferguson je presvedčený, že Rio Ferdinand predĺži zmluvu s Červenými Diablami. Ferguson poznamenal, že 34-ročný stopér podobne ako Giggs síce nehrá každý zápas, no vždy keď nastúpi hrá vynikajúco a je spoľahlivý aj v kľúčových zápasoch sezóny.

MANCHESTER UNITED:
Alex Ferguson si myslí, že Shijni Kagawa, ktorý včera strelil hetrik, bude budúci rok ešte oveľa lepší hráč ako teraz.

EVERTON:
Slovenský brankár Ján Mucha sa po vyše roku a pol dočkal svojej premiéry v Premier League. Rodák z Belej nad Cirochou nastúpil do zápasu s Readingom, v ktorom zvíťazilo jeho mužstvo 3:1.

EVERTON:
Skúsený obranca Evertonu Phil Jagielka sa musí podrobiť menšej operácií členku, pre ktorú vynechá odhadom dva týždne.