Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (28.2.)

štvrtok, 28. február 2013 14:06 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (28.2.)
Správy dňa z anglickej Premier League (28.2.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.


 
MANCHESTER CITY: Roberto Mancini údajne nie je spokojný s výkonmi Samira Nasriho a v lete sa nebude brániť jeho predaju. Anglické média špekulujú, že francúzsky stredopoliar bude pre záujemcov k dispozícií za 18 miliónov libier.
 
CHELSEA: Rafael Benitez nevydržal tlak, ktorý naňho vyvíjali fanúšikovia londýnskej Chelsea a oznámil, že po tejto sezóne zo Stamford Bridge určite odíde. ,,Nemusia sa o mňa zaujímať, po konci sezóny odídem!”

CHELSEA:
Vedenie talianskeho AC Miláno sa netají tým, že by rado získalo talentovaného belgického kanoniera Romelua Lukakua. Kmeňový hráč Chelsea, ktorý je v prebiehajúcom ročníku na hosťovaní vo West Bromwichi, patrí napriek nízkemu veku medzi najlepších kanonierov Premier League. Skôr ako prestup do Milána sa však očakáva jeho návrat na Stamford Bridge. 

ARSENAL: Holandská legenda Arsenalu Dennis Bergkamp sa dočká podobne ako nedávno Thierry Henry svojej sochy pred štadiónom Emirates Stadium. Bergkampova socha sa tak pridá k luxusnej spoločnosti spomínaného Henryho, Herberta Chapmana, či Tonyho Adamsa.

LIVERPOOL:
Denník Metro informoval, že Luis Suarez by ponuku na prestup do Bayernu Mníchov hneď neodmietol, čím dáva najavo, že jeho pozícia v tíme The Reds nie je neotrasiteľná, ako to tvrdí tréner Brendan Rodgers.

TOTTENHAM:
Vedenie Spurs odmietlo ponuku Anži Machačkala na polročné hosťovanie Younasa Kaboulu v Rusku.

SWANSEA:
27-ročný záložník Pablo Hernandéz, ktorý v lete odišiel z Valencie do Swansea, s odstupom času hodnotí tento prestup ako jeho najlepšie rozhodnutie v živote.

FULHAM:
Manažér Fulhamu Martin Jol naznačil, že zdravotné problémy Mahamadoua Diarru, ktorý si stále nedoliečil koleno, ho zrejme vyradia z hry až do konca sezóny.

STOKE CITY:
Nemecký obranca Stoke Robert Huth dostal od FA stopku na 3 zápasy za úder ramenom do tváre Philippa Senderosa.

WEST BROWMICH ALBION:
Kormidelník WBA Steve Clarke chce spraviť všetko pre to, aby sa mu podarilo udržať v tíme aj v budúcej sezóne mladého útočníka Romelu Lukakua, ktorý je kmeňovým hráčom Chelsea.