Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (17.2.)

nedeľa, 17. február 2013 13:28 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (17.2.)
Správy dňa z anglickej Premier League (17.2.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL & WIGAN: Podľa anglickej tlače sa ocitol v hľadáčiku Brendana Rodgersa brankár Wiganu Ali Al Habsi. Pôvodne chcel Rodges angažovať Asmira Begoviča zo Stoke, no ten je pre Liverpool príliš drahý.

LIVERPOOL:
Kormidelník The Reds Brenan Rodgers sa podľa denníku Sun zaujíma aj o služby Lucasa Bigliu z holandského Anderlechtu. Trhová hodnota 27-ročného defenzívneho záložníka sa odhaduje na osem miliónov eur.

LIVERPOOL:
Podľa denníku Sunday Mirror sa v Liverpoole obávajú, že pre nepresvedčivé výkony tímu sa hviezdny útočník Louis Suarez rozhodne opustiť Anfield Road a zamieri do kvalitnejšieho tímu hrajúceho v Lige majstrov.

LIVERPOOL & SWANSEA
: Na stopérskom poste by sa Martinovi Škrtelovi nemuselo dýchať ľahšie ani po ukončení kariéry Jamieho Carraghera. Liverpool sa totiž zaujíma a o služby stopéra Ashleyho Williamsa zo Swansea.

LIVERPOOL:
Podľa denníku Sunday Mirror sa Brendan Rodgers v lete plánuje rozlúčiť s viacerými hráčmi na čele s Pepem Reinom, Martinom Škrtelom, či José Enriquem.

LIVERPOOL:
Tréner Liverpoolu Brendan Rodgers sa domnieva, že je úplne normálne, keď sa v médiách objavujú špekulácie týkajúce sa odchodu opôr The Reds, no myslí si, že hviezdy jeho mužstva sú na Anfield Road napriek zatiaľ nevydarenej sezóne šťastné a rozhodnú sa v tíme zostať aj naďalej.

ARSENAL & TOTTENHAM:
Kormidelník Arsenalu Arséne Wenger krotí prehnanú chválu na adresu Garetha Belea. Wenger uznáva, že je to fantastický hráč, ale k tomu, aby bol prirovnávaný k Messimu alebo Ronaldovi, má ešte veľmi ďaleko.

ARSENAL: 
Francúzsky tréner Gunners Arséne Wenger vyhlásil, že chápe domácich fanúšikov, ktorí naňho pískaju. Pri súčasných výkonoch Gunners je to podľa neho úplne normálne.

SWANSEA:
UEFA potvrdila, že ak Swansea, ktorá je klubom z Walesu, v budúcnosti postúpi do európskej súťaže, bude reprezentovať anglický futbal, pretože pôsobí v anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED & STOKE
: Sir Alex Ferguson sa v lete pokúsi posilniť káder Manchestru United na brankárskom poste. Dvojku tímu Andresa Lindegaarda by chcel vymeniť za Asmira Begoviča zo Stoke City, ktorý by mohol byť rovnocenným partnerom Davidovi De Geovi.

MANCHESTER UNITED:
Portugalský krídelník Manchestru United Louis Nani mal dopravnú nehodu, ktorej druhým účastníkom bol príslušník manchesterského policajného zboru. Rozbor nehody  ukázal, že chybu spravil pri riadení policajt. Nani vyšiel z havárie bez zranení.