Main Content

NBA: Paul ochotný zostať v New Orleans, chce však víťaziť

utorok, 27. júl 2010 12:07 | Autor: TASR

Jeden z najlepších rozohrávačov v basketbalovej NBA Chris Paul je po stretnutí s vedením New Orleans Hornets spokojný s víziou ďalšieho napredovania klubu a nateraz odložil svoje plány na zmenu dresu.

Paul podľa neoficiálnych správ aj na podnet spojenia troch veľkých hviezd súťaže LeBrona Jamesa, Chrisa Bosha a Dwyana Wada v jednom tíme Miami Heat požiadal svojho doterajšieho zamestnávateľa o výmenu.

V pondelok sa stretol s novým hlavným trénerom Montym Williamsom, prezidentom klubu Hughom Weberom a generálnym manažérom Dellom Dempsom. "Schôdzka išla dobre. Bola to dobrá príležitosť na rozhovor. Vyjadril som svoju túžbu po víťazstvách. Páči sa mi, čo som počul o smerovaní, ktoré chcú tímu dať. Som ´sršňom´ celú svoju kariéru a verím, že budem reprezentovať New Orleans a štát Louisiana ešte veľa rokov," povedal 25-ročný basketbalista, ktorý by už o rok mohol využiť možnosť zaradiť sa medzi voľných hráčov a napodobniť svojho dobrého priateľa Jamesa. "Bolo to veľmi produktívne a povzbudzujúce stretnutie. Prvý raz som mal možnosť rozprávať sa s Chrisom. Hovorili sme úplne otvorene. On bol úprimný, má niekoľko dobrých nápadov. Chce v prvom rade víťaziť, čo je, samozrejme, aj náš cieľ," komentoval nováčik vo funkcii generálneho manažéra Demps.