Main Content

Zvolen v extralige zaváhal, Juraško napadol rozhodcu

utorok, 22. január 2013 21:00 | Autor: TASR

V hokejovej Tisport extralige bolo v utorok na programe päť zápasov 41. kola.

"Kamzíci" z Popradu prehrali na domácom ľade s Piešťanmi. Hostia mali pod Tatrami od začiatku gólovo navrch, keď ich expresne rýchlo, už v 12. sekunde, poslal do vedenia Tibor Melichárek. Popradčania sa snažili v tretej tretine vyrovnať, to sa im však napriek snahe nepodarilo.

Do zostavy Skalice sa po odpykaní trestu vrátil Žigmund Pálffy a bolo ho na ľade samozrejme cítiť. Na svoje konto si pripísal jednu asistenciu a aj týmto bodom pomohol svojmu tímu k víťazstvu. Záhoráci porazili doma Nitru 4:3 po sam. nájazdoch, ten rozhodujúci premenil Konečný. Osobné štatistiky si v tomto stretnutí vylepšil aj najlepší strelec celej ligy, útočník Nitry Roman Tománek, ktorý raz skóroval a v tretej tretine prihral aj na gól Fína Jokilu.

Dramatickú koncovku videli aj fanúšikovia v Martine, kde zavítala Žilina. "Vlci" si z Turca odniesli bod, pretože prehrali až po predĺžení 1:2.

V Steel Aréne "barani" veľmi dlho odolávali domácim "oceliarom". Prvý gól padol až v 58. minúte a strelil ho mladý útočník Matúš Matis. Výhru Košíc nad Banskou Bystricou následne pečatil gólom do prázdnej bránky Marcel Haščák.

V poslednom utorňajšom zápase prehral líder zo Zvolena, ktorý má problémy so zranenými hráčmi s Trenčínom 3:4. Pod Pustým hradom sa predstavila domácim fanúšikom aj nová akvizícia, obranca Jaroslav Hertl. Ten si hneď vo svojom prvom zápase vo zvolenskej drese pripísal na svoje konto gól a asistenciu. Jeho kolega zo zadných radov Michal Juraško si naopak neudržal nervy na uzde a napadol hlavného rozhodcu.

© WEBNOVINY