Main Content

Barcelona údajne chystá 40-miliónovú ponuku za Fabregasa

nedeľa, 18. júl 2010 21:25 | Autor: TASR

Vedenie španielskeho futbalového veľkoklubu FC Barcelona údajne chystá poslednú ponuku na kúpu stredopoliara londýnskeho Arsenalu Cesca Fabregasa.

Informáciu priniesol internetový portál www.dailymail.co.uk. Za kapitána "The Gunners", ktorý je momentálne na dovolenke, sú Katalánci ochotní zaplatiť takmer 40 miliónov eur. Nový prezident klubu úradujúceho španielskeho majstra Sandro Rosell je pripravený získať 23-ročného Španiela, ktorý vyrastal práve na štadióne Nou Camp.

Jeden z členov úradujúcich majstrov sveta Španielov na nedávno skončených majstrovstvách sveta v Juhoafrickej republike už skôr vyslovil svoje želanie vrátiť sa do Barcelony. Tréner Londýnčanov Arséne Wenger však odmietol hráčov odchod: "Vždy som ale tvrdil, že chceme, aby zostal. Je to pre nás veľmi dôležitý hráč, náš kapitán, a preto chceme, aby pokračoval v našom tíme. Toto je dôvod, prečo sme nereagovali na žiadne ponuky. Pracovali sme tvrdo na tom, aby naše mužstvo tvorili mladí a silní hráči. Teraz ich chceme udržať pokope."