Main Content

REBRÍČEK: Top 10 prestupových špekulácií Corgoň ligy

štvrtok, 27. december 2012 15:13 | Autor: Filip Chudý

Presne o týždeň štartuje ako prvý zimnú prípravu líder tabuľky Slovan Bratislava, ku ktorému sa postupne pridajú všetky ostatné mužstvá. Tréneri by mali najradšej už od prvého dňa prípravy k dispozícií káder, s ktorým vybehnú do jarných bojov. Preto v týchto dňoch musia funkcionári pracovať na zložení svojich kádrov.

Príde východ o svojich hráčov?


V lete sa končia zmluvy veľkému počtu zaujímavých ligových hráčov z východu Slovenska, čiže kluby majú poslednú šancu na svojich hráčoch zarobiť.

V Košiciach budú mať rušno, veď až pätica hráčov Škutka, K. Kuzma, Matič, Karaš a Bašista bude pre iných zaujímavá a Košice potrebujú momentálne každé euro. O každého je záujem nielen v zahraničí, napríklad K. Kuzma je spájaný už dlhšie s Libercom a Trnavou, Matiča sledujú poľské kluby, Karaša české a Škutku zamerali aj v Rusku.

Ale veľmi rušné to bude aj v Prešove. V lete končia zmluvy pätici Diviš, Plánička, Krajník, P. Petráš, Papaj a už teraz v zime pätici Adámik, Macko, Adam, Katona a Pribula. V Prešove je vždy nejasná situácia a väčšina hráčov nepresvedčila, ale ľahko sa môže stať, že Tatran príde o hráčov, ktorí ho ťahali. Brankár Diviš, skúsený univerzál P. Petráš či stopér Adámik určite na ocot nezostanú.