Main Content

Kamil Kopúnek: "Mám niekoľko ponúk zo zahraničných klubov"

sobota, 17. júl 2010 18:38 | Autor: TASR

Slovenský futbalový reprezentant Kamil Kopúnek si v práve sa začínajúcej sezóne už nebude obliekať dres corgoňligového Spartaka Trnava, kde pôsobil od začiatku svojej profesionálnej kariéry.

Dvadsaťšesťročný účastník nedávno skončených XIX. majstrovstiev sveta v Juhoafrickej republike sa v piatok dohodol s vedením "bílích andelov" na predčasnom ukončení kontraktu.

"Je to tak, rozhodol som sa pre tento krok. Teraz budem čakať, ako sa vyvinie situácia okolo mojej osoby. Mám niekoľko ponúk zo zahraničných klubov, v priebehu bud
úceho týždňa by som mal byť múdrejší," povedal v sobotu popoludní pre agentúru SITA autor slovenského víťazného gólu v zápase MS 2010 proti Taliansku (3:2) Kamil Kopúnek.

Podľa oficiálnej internetovej stránky Spartaka Trnava je momentálne najhorúcejšou stopou Taliansko a tam účastník najvyššej súťaže Serie A Chievo Verona. "Čítal som o tom, ale to v tejto chvíli nechcem komentovať. Ja som spomínal, že práve Taliansko je krajinou, kde si viem predstaviť svoje účinkovanie, takže možno si to z toho nejako pospájali. Ale možností je viacero, uvidíme, ako to napokon dopadne," dodal Kamil Kopúnek.