Main Content

REBRÍČEK: 5 futbalových šlágrov predvianočného víkendu

piatok, 21. december 2012 15:54 | Autor: Jakub Mihálik

V oklieštenom programe tohto víkendu sa nenachádza tradičná porcia zápasov, napriek tomu sa oplatí ostať pri futbale aj pred vianočnými sviatkami. Pozrite si rebríček zápasov, ktoré cez víkend musíte vidieť.

St. Liege – FC Brugge


Nedeľa, 23.12.2012, 14:30

Tentokrát sa presunieme aj do belgickej ligy. Belgičania v posledných rokoch zažívajú futbalovú renesanciu a úroveň ich futbalu stúpa nie len na reprezentačnej úrovni, ale kvalitu naberá aj domáca Jupiler league. Liga, v ktorej padá 3,09 gólu na zápas, je pre diváka čoraz viac atraktívnou, najmä ak hrajú top celky Belgicka. Takými sú aj nedeľní súperi St. Liege a FC Brugge. Súboj tretieho tímu so štvrtým je zaujímavejší aj vďaka tomu, že v tabuľke ich delí len jediný gól v skóre.

Že pôjde o atraktívny duel potvrdzuje fakt, že v zápasoch hosťujúcich Brúg padajú v priemere viac ako štyri góly. Oba celky majú po vedúcom Anderlechte aj najlepšiu formu z posledných šiestich zápasov (po 13 bodov), preto, ak chcete sledovať kvalitný belgický futbal, plný gólov, nenechajte si ujsť  tento duel.


 

Odporúčané články