Main Content

FOTO: Pozrite si údajne dresy Barcelony na budúcu sezónu

sobota, 15. december 2012 15:22 | Autor: Jakub Vaverka

FOTO: Pozrite si údajne dresy Barcelony na budúcu sezónu
FOTO: Pozrite si údajne dresy Barcelony na budúcu sezónu | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, sport.es

Španielsky športový portál Sport.es priniesol rovnako ako minulý rok údajný návrh dresov FC Barcelona pre nasledujúcu sezónu. Je otázne, či ide o potvrdenú podobu, alebo len o špekuláciu španielskych novinárov, no jedno je isté, na hrudi Kataláncov sa bude miesto loga Qatar Foundation vynímať logo leteckej spoločnosti Qatar Airways.

DOMÁCE A VONKAJŠIE DRESY

Na domáce dresy katalánskeho veľkoklubu by sa mali vrátiť tradičné modro-granátové pásiky, pričom by sme tam mali vidieť aj žltý limec, ktorý bol naposledy na dresoch FC Barcelona v roku 2011, keď vyhrali Ligu Majstrov.

Absolútnou novinkou by mali byť vonkajšie alebo ak chcete hosťovské dresy, ktoré môžeme nazvať aj revolučné. Mali by byť totiž v typických katalánskych farbách- červenej a žltej, teda vo farbách vlajky Katalánska takzvanej SENYERY, ktorú sme mohli doteraz vidieť v miniatúrnej podobe na zadnej strane dresu Blaugranas.


 
TRETIE DRESY

Tretie dresy Barcy vyzerajú na prvý pohľad pomerne zvláštne, pretože kombinácia žltej, čiernej a slabozelenej nie je príliš tradičná, no čo sa týka marketingového hľadiska, tak by práve táto novinka mohla byť pre fanúšikov signálom, aby si nový dres zaobstarali.