Main Content

REBRÍČEK: TOP 11 najkrajších partneriek známych futbalistov

sobota, 8. december 2012 15:24 | Autor: Jakub Mihálik

Futbal, okrem slušných zárobkov a slávy, prináša aj ďalšiu prívetivú stranu pre športovcov, a tou je náklonnosť tých najkrajších žien sveta, žien, ktoré by terajšie futbalové hviezdy v pozícii bežných smrteľníkov nikdy ani len neoslovili.

Abbey Crouch (Peter Crouch)


Ako oneskorený mikulášsky darček vám prinášame rebríček tých najpríťažlivejších súčasných partneriek slávnych futbalistov. Nebolo ľahké vybrať tie naj, lebo okolo futbalistov sa pekných žien točí neúrekom, ale nakoniec sme vybrali túto nefutbalovú jedenástku vyvolených. Pozor! Po prečítaní budete prudko závidieť. Nádych, výdych, začíname.

  Abbey Crouch (Peter Crouch)


Ak sa chce Abbey pozrieť svojmu manželovi priamo do očí, musí vyskočiť takmer 30 centrimetrov. Taký je totiž medzi nimi výškový rozdiel. No ak sa pozrieme do hlbokých „kukadiel“, ktoré Abbey zdobia, je nám jasné, že sa Peter veľmi rád za svojou manželkou zohne. Abbey je v Anglicku známou modelkou, účinkovala aj v programe Britain´s Next Top Model v roku 2006. „Prekvapivo“, práve po tejto súťaži si ju vyhliadol Peter Crouch, s ktorým odvtedy tvoria pár.
 

Odporúčané články