Main Content

Pôsobenie Mourinha v Reale Madrid sa vraj blíži ku koncu

pondelok, 3. december 2012 14:45 | Autor: Jakub Mihálik

Pôsobenie Mourinha v Reale Madrid sa vraj blíži ku koncu
Pôsobenie Mourinha v Reale Madrid sa vraj blíži ku koncu | zdroj: Jakub Mihálik pre Sport7.sk

Podľa informácií „pro-madridsky“ orientovaného denníka Marca, je pre Josého Mourinha táto sezóna poslednou na lavičke Realu Madrid. Portugalský tréner a kráľovský veľkoklub rozdelia svoje cesty po skončení prebiehajúcej sezóny.

Podľa týchto informácií si tak Mou, ako aj Florentino Pérez myslia, že pôsobenie najlepšie zarábajúceho trénera sveta po 30.6. 2013 nemôže tímu viac prospievať. Prezident Realu Madrid si myslí, že Mourinho  svojimi tohto sezónnymi rozhodnutiami a vyhláseniami „pácha samovraždu“, mysliac pritom pravdepodobne na prípady okolo Ramosa, „vojnu“ proti Torilovi, trénerovi madridského Béčka, či vzťahy s fanúšikmi, ktorí nevedia odpustiť súčasnú jedenásťbodovú stratu na úhlavného nepriateľa, FC Barcelonu.

Podľa denníka Marca Florentino s odvolaním Mourinha čaká až do konca sezóny aj z toho dôvodu, že nechce narušovať koncepciu mužstva uprostred sezóny, chce zachovať priateľské vzťahy v rámci kabíny i vo vzťahu riadiacich funkcií a verí, že Mourinhove schopnosti v Lige majstrov prinesú Realu 10. víťazstvo v Európe.

Nie je isté, za akých podmienok sa obe strany rozlúčia, faktom však údajne je, že po skončení prebiehajúcej sezóny sa cyklus Josého Mourinha v hlavnom meste Španielska ukončí.