Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (1.12.)

sobota, 1. december 2012 14:26 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (1.12.)
Správy dňa z anglickej Premier League (1.12.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Rafa Benitez sa údajne sťažoval u vedenia Chelsea na to, že ma k dispozícií veľmi úzky káder, ktorý má okrem toho veľmi nahustený program. Je tak jasné, že na zimné prestupové obdobie bude požadovať veľký balík peňazí na nákup nových hráčov.  

CHELSEA:
Akadémia Chelsea sa môže tešiť na novú posilu. Zo Southamptonu smeruje do Londýna mladík Luke Shaw. Ide o mimoriadne talentovaného 17-ročného obrancu, ktorý bol v hľadáčiku viacerých veľkoklubov vrátane PSG či Manchestru City.

MANCHESTER UNITED:
Vedenie Červených Diablov pozorne sleduje výkony obrancu FC Turín Angela Ogbonnu. Predstavitelia talianskeho klubu sa však nechali počuť, že svojho obrancu nepredajú za menej ako 20 miliónov eur.

MANCHESTER UNITED
: Poranený stehenný sval Luisa Naniho robí portugalskému krídelníkovi stále problémy a doktori sa obávajú, že mužstvu bude chýbať až do nového roku.

ARSENAL:
Arséne Wenger vraj v zime plánuje ponúknuť Liverpoolu 10 miliónov libier za služby španielskeho brankára Pepeho Reinu.

ASTON VILLA:
Tréner Aston Villy Paul Lambert sa vyjadril k fámam o odchode Darrena Benta s tým, že klub doteraz zaňho nedostal žiadnu oficiálnu ponuku. O jeho služby má vraj najväčší záujem Queens Park Rangers.

TOTTENHAM:
Útočník Spurs Jermain Defoe sa vyjadril k špekuláciám, podľa ktorých sa o služby Davida Beckhama zaujíma Tottenham. Defoe vyhlásil, že by svojho krajana veľmi rád na White Hart Lane uvítal.

QUEENS PARK RANGERS:
Podľa Harryho Redknappa potrebuje jeho mužstvo zvíťaziť do konca sezóny v 10 stretnutiach, aby si zabezpečilo zotrvanie v najvyššej súťaži.

WEST HAM:
Anglický útočník Andy Carroll, ktorý hosťuje vo West Hame z Liverpoolu, si poranil koleno a United bude chýbať minimálne dva mesiace.