Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (30.11.)

piatok, 30. november 2012 14:07 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (30.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (30.11.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED & WEST HAM & QPR: David Beckham, ktorý cez víkend odohrá svoj posledný zápas za LA Galaxy nepriamo naznačil, že sa do anglickej Premier League nevráti. Podľa vlastných slov by bolo preňho príliš nepríjemné hrať proti Manchestru United, v ktorom kedysi pôsobil. Queens Park Rangers či West Ham United, ktorí sa o jeho služby zaujímali, tak zrejme dostanú košom a Beckham uprednostní iný angažmán.

MANCHESTER UNITED
: Dôvod na radosť má tréner Červených Diablov Alex Ferguson, ktorému sa do tréningu vrátil kľúčový stopér Nemanja Vidić. Srbský obranca by mohol nastúpiť za Manchester už medzi Vianočnými a novoročnými sviatkami.

ARSENAL & CHELSEA:
V hľadáčiku skautov Arsenalu Londýn a Chelsea Londýn sa ocitol Allesandro Matri z Juventusu Turín. 28-ročný taliansky útočník skóroval v tejto sezóne za Starú Dámu len raz, pričom odohral 11 zápasov. Jeho hodnota sa odhaduje na 15 miliónov eur.

ARSENAL
: V médiách sa špekuluje o neoficiálnej ponuke Arsenalu za Wilfrieda Zahu. Gunners vraj núkajú druholigovému Crystal Palace za služby tohto mladíka 10 miliónov libier plus rôzne bonusy.

Dnešné novinky z Primera Division sú tu >>>

ARSENAL:
Ak sa Arsenalu nepodarí postúpiť v tejto sezóne do Ligy majstrov, čiže umiestniť sa v prvej štvorke, hráčom hrozí od vedenia výrazné zníženie platov.

CHELSEA:
Daily Mirror prišiel s fámou, podľa ktorej dostal Fernando Torres od klubu ultimátum – ak v priebehu nasledujúceho mesiaca nezlepší svoje výkony a nezačne strieľať góly, ako sa od neho očakávalo, keď ho Chelsea kúpila z Liverpoolu, bude v zimnom prestupovom období na predaj.

TOTTENHAM:
André Villas-Boas sa môže tešiť návratu Scotta Parkera, ktorý by sa mal už v najbližších dňoch zapojiť do tréningu spolu s mužstvom. Kľúčový stredopoliar Spurs neodohral v tejto sezóne pre zranenie achilovky zatiaľ ani sekundu.

QUEENS PARK RANGERS
: Nečakaným favoritom na získanie Loica Rémyho je podľa anglických médií Queens Park Rangers. O útočníka Marseille sa pritom zaujímala v poslednej dobe najmä Chelsea. Pozíciu QPR mohol vylepšiť príchod Harryho Redknappa, ktorý chcel Rémyho kúpiť minulú sezónu ešte ako tréner Tottenhamu.

A
STON VILLA: Vedenie Villans sa pokúsi v zime angažovať z Hannoveru útočníka Mameho Dioufa, ktorý kedysi pôsobil v Manchestri United.