Main Content

REBRÍČEK: 10 najdrahších ofenzívnych stredopoliarov Premier League

štvrtok, 29. november 2012 14:48 | Autor: Martin Gregor

Po tom ako sme vám priniesli rebríčky najdrahších obrancov a strednych záložníkov Premier League sme tu s poradím najcennejších ofenzívnych stredopoliarov. Ceny sú z portálu transfermarkt.

Marko Marin – 13 miliónov eur




Mladučký 23 ročný Nemec, ktorý prišiel pred sezónou do Chelsea z Werderu Brémy má pred sebou svetlú budúcnosť. Možno však nie práve na Stamford Bridge, kde sa doteraz netešil žiadnej dôvere od trénera Di Matta. Veď odohral len dva zápasy, aj to len ako striedajúci hráč. Marinova pozícia sa možno zmení teraz, keď Di Mattea vymenil Rafa Benitéz. Ak sa tak ale nestane o jeho služby bude určite záujem naprieč celou Európou. Cena sa mu odhaduje na 13 miliónov eur a je odhadnutá dobre, lebo v Bundeslige aj nemeckej reprezentácií naznačil, že je hráčom pre veľké kluby.

Upozorňujeme, že ide o výber ofenzívnych stredopoliarov. Do výberu neboli zaradení ofenzívní krídelníci a ani klasickí či defenzívní stredopoliari! Trhová hodnota, na základe ktorej bol rebríček zostavený, pocháda z renomovaného portálu transfermarkt.