Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (29.11.)

štvrtok, 29. november 2012 12:37 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (29.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (29.11.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: V hľadáčiku Alexa Fergusona sa vraj ocitol nemecký špílmacher Mesut Ozil, ktorého pozícia v tíme Realu Madrid je ohrozená po tom ako Pusinky angažovali z Tottenhamu Luku Modrića.

MANCHESTER CITY:
Prezident Interu Miláno Massimo Moratti poprel špekulácie, podľa ktorých by mali Nerazurri v zime priviesť do tímu Maria Balotelliho, ktorý práve z Interu prestúpil pred dvoma rokmi do Manchestru City za 22 miliónov eur. Podľa Morattiho Inter nepripravuje na zimu žiadne veľké nákupy.

MANCHESTER CITY:
Jedným z hráčov, ktorí v zime s veľkou pravdepodobnosťou opustia Etihad Stadium bude aj Scott Sinclair, ktorý sa nedokázal v nabitom mužstve Citizens presadiť po tom ako prišiel v lete zo Swansea City.

TOTTENHAM:
André Villas-Boas po včerajšej výhre Tottenhamu nad Liverpoolom (2:1) pochválil výkon Garetha Balea no príliš  nepotešil  fanúšikov Spurs, keď priznal, že nemôže zaručiť Baleovo zotrvanie na White Hart Lane. O waleského krídelníka sa totiž zaujímajú viaceré popredné kluby na čele s Realom Madrid a podľa Boasa sa týmto ponukám odoláva hráčom len veľmi ťažko.

  Dnešné novinky z Primera Division nájdete tu >>>

ARSENAL:
Tri týždne sa bude musieť Arséne Wenger zaobísť bez služieb francúzskeho obrancu Laurenta Koscielneho. 27-ročného hráča vyradilo z hry zranenie triesiel.

CHELSEA:
Ďalším menom, ktoré by mohlo v zime posilniť útok Chelsea, by mohol byť Mario Gomez z Bayernu Mníchov. Toho sa vraj “The Blues” pokúsia získať ak stroskotá ich úsilie o kúpu Radamela Falcaa z Atlética madrid.

C
HELSEA & W.B.A: Romelu Lukaku, ktorý je kmeňovým hráčom Chelsea, ale v tejto sezóne hosťuje vo West Bromwich Albion, sa nechal počuť, že by veľmi rád zostal celú sezónu vo W.B.A. a naopak nerád by sa vracal predčasne do Chelsea. Reagoval tak na fámy, podľa ktorých ho chce Rafa Benitéz stiahnuť z hosťovania už cez zimu.

EVERTON:
Vo včerajšom zápase s Arsenalom sa Evertonu zranil obranca Leighton Baines, ktorého chce už dlhšiu dobu angažovať do Manchestru  United Alex Ferguson. Doba rekonvalescencie kľúčového hráča Evertonu zatiaľ nie je známa.

LIVERPOOL:
Brendan Rodgers plánuje v zime ponúknuť 6 miliónov libier Blackpoolu za služby Toma Incea, ktorý je odchovancom liverpoolskej akadémie. O služby syna bývalého hráča Manchestru United sa zaujímajú aj Červení Diabli.

QUEENS PARK RANGERS & ASTON VILLA:
Nový tréner QPR Harry Redknapp je pripravený v zimnom prestupovom okne zabojovať o služby Darrena Benta, ktorý sa v Aston Ville neteší dôvere trénera Paula Lamberta.