Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (28.11.)

streda, 28. november 2012 14:00 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (28.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (28.11.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Kormidelník Arsenalu Arséne Wenger oficiálne potvrdil, že sa zaujíma o služby mladého anglického útočníka z Crystal Palace Wilfrieda Zahu. Ten je v hľadáčiku viacerých popredných klubov Premier League vrátane Chelsea, či Liverpoolu. 

ARSENAL
: Fámy o príchode Jaana-Klaasa Huntelaara na Emirates Stadium zostanú zrejme len špekuláciami nakoľko manažér Schalke 04 Horst Heldt vyhlásil, že Gunners nemajú na jeho získanie dostatok peňazí. Heldt však zároveň priznal, že ak príde za Huntelaara zaujímavá ponuka budú sa ňou zaoberať.

ARSENAL:
Do zostavy Gunners sa vracia útočník Theo Walcott, ktorého zranené rameno by už malo byť v poriadku.

TOTTENHAM:
Tréner Spurs André Villas-Boas poprel špekulácie, podľa ktorých chce Tottenham v zime predať útočníka Jermaina Defoea. Boas
naopak svojho zverenca pochválil a vyhlásil, že mu pripomína Falcaa.

  Dnešné novinky z Primera Division nájdete tu >>>

MANCHESTER UNITED: Č
ervení Diabli vyvíjajú čoraz väčšie úsilie, aby získali z PSV Eidhoven 22-ročného stredopoliara Kevina Strootmana. Holandský záložník sa údajne prestupu do Premier League nebráni. Otázna je však jeho cena, keďže PSV vraj požaduje poriadny balík peňazí a pri rokovaniach bude nekompromisné.

CHELSEA:
Fámy o tom, že francúzske Monako, ktoré je momentálne len v druhej najvyššej súťaži, chce do tímu priviesť ikonu Chelsea Franka Lamparda neboli založené na pravde. Informovalo o tom samotné vedenie francúzskeho klubu.

LIVERPOOL & CHELSEA
: The Reds by už v zime radi priviedli do tímu útočníka Chelsea Daniela Sturridgea. Otázne však je, či ho Chelsea bude ochotná predať aj po zmene trénera. Di Matteo totiž so Sturridgeom príliš nepočítal, Benitez k tomu ale môže mať ale iný postoj.

LIVERPOOL:
Jordan Henderson neplánuje odísť z Liverpoolu na hosťovanie alebo trvalý prestup napriek tomu, že od trénera Brendana Rodgersa dostáva len málo herných príležitostí. Mladý záložník vyhlásil, že je pripravený o svoje miesto v tíme zabojovať a súčasná situácia ho od toho neodradzuje.

EVERTON:
David Moyes ešte nevie, či na 100% zostane trénerom Tofees, nakoľko mu po tejto sezóne končí zmluva a klub ani on sa do rokovaní o novom kontrakte zatiaľ nehrnú.