Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (27.11.)

utorok, 27. november 2012 14:54 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (27.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (27.11.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Alex Ferguson poškuľuje po možnosti získať z Chelsea Ashleyho Colea, ktorý zrejme londýnsky klub opustí. Ferguson má však na čele rebríčku vhodných posíl do obrany poznačené meno Leightona Bainesa z Evertonu.

MANCHESTER UNITED
: Už čoskoro by mal Tom Cleverley podpísať novú zmluvu s Manchestrom United, ktorej dĺžka trvania by mala byť 5 nasledujúcich sezón. Mladý záložník by si mal údajne prísť na týždenný plat vo výške 75 tisíc libier.

MANCHESTER UNITED:
V hľadáčiku Manchestru United sa podľa britských periodík opäť objavil holandský špílmacher Wesley Sneijder, ktorý je spojovaný s Old Traffordom už druhú sezónu. O Sneijdera sa však zaujíma aj AC Miláno.

   Správy z Primera Division nájdete tu >>>


ARSENAL:
Talentovaný záložník Jack Wilshere, ktorý sa len nedávno vrátil do zostavy Gunners po 15-mesačnej pauze spôsobenej zranením, by sa mal údajne v dohľadnej dobe stať novým kapitánom Arsenalu. Gunners tak chcú dosiahnuť to, aby bol tento mladý hráč spojený s tímom podobne ako napríklad Steven Gerrard s Liverpoolom.

ARSENAL & READING:
Dobré výkony 21-ročného Seana Morrisona z Readingu neobišli pozorne oko Arséneho Wengera, ktorý by údajne rád tohto obrancu priviedol na Emirates Stadium už v zimnom prestupovom období.

CHELSEA & MANCHESTER CITY & TOTTENHAM:
Chelsea Londýn už nie je jediným anglickým klubom, ktorý má v pláne získať v zime Brazílčana Williana zo Šachťaru Donetsk. Najnovšie sa o jeho služby intenzívne zaujíma aj Manchester City. Záujem Tottenhamu je známy síce už dlhšiu dobu, no tomuto klubu sa na jeho získanie veľké šance nedávajú.

CHELSEA & LIVERPOOL:
V hľadáčiku The Blues sa údajne ocitol útočník “The Reds“ Luis Suárez. Liverpool by však s jeho predajom na Stamford Bridge s najväčšou pravdepodobnosťou nesúhlasil.

ASTON VILLA & LIVERPOOL:
Pôsobenie útočníka Darrena Benta v Aston Ville sa údajne blíži k úplnému koncu. Anglické média tvrdia, že Bent bol už vyradený z tímu a čaká sa na zimné prestupové obdobie, kedy ho klub predá. Medzi záujemcov vraj patrí aj FC Liverpool.