Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (26.11.)

pondelok, 26. november 2012 13:49 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (26.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (26.11.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Prezident AC Miláno Silvio Berlusconi poprel špekulácie, podľa ktorých sa Citizens a Rossoneri pokúsia v zime vymeniť Maria Balotelliho za Alexandra Pata.

CHELSEA:
Nepríjemnú premiéru na lavičke Chelsea mal včera tréner Rafael Benitez, ktorého uvítali domáci diváci na Stamford Bridge transparentmi s odkazom, že ho v klube nechcú (Benitez sa neteší obľube najmä preto, lebo v minulosti viedol konkurenčný Liverpool). Brankár The Blues Peter Čech sa však svojho nového trénera zastal a fanúšikom odkázal, aby mu dali šancu.

CHELSEA:
Rafael Benitez sa vyjadril k streleckej impotencií Fernanda Torresa, ktorý sa od príchodu do Chelsea stále nedokázal dostať do formy, ktorá ho zdobila v Liverpoole. Podľa Beniteza to však nie je len jeho vina, ale aj vina spoluhráčov, ktorí mu nevytvárajú dostatok šancí. Práve na tom chce nový tréner The Blues zapracovať. Viac info tu >>>

LIVERPOOL & STOKE
: V hľadáčiku Liverpoolu a Stoke City sa ocitol Maouro Zárate z Lazia Rim. Trhová hodnota 25-ročného argentínskeho útočníka sa odhaduje na 10 miliónov eur.

  Dnešné novinky z Primera Division nájdete tu >>>

MANCHESTER UNITED:
V tejto sezóne už býva pomaly tradíciou, že Manchester United inkasuje v zápase ako prvý, podobne ako v sobotu, keď musel otáčať skóre s Queens Park Rangers (3:1). Upozorňuje na to aj hviezda Red Devills Wayne Rooney, ktorý si myslí, že by sa to mohlo United vypomstiť a preto na tom musia zapracovať.  Rovnaký názor nedávno povedal aj tréner tímu Alex Ferguson.

ARSENAL:
Ruský reprezentant Andrej Aršavin, ktorý v tejto sezóne dostáva od Arséneho Wengera len minimum príležitosti údajne v zime prestúpi do Zenitu Petrohrad za 3 milióny libier.

SUNDERLAND
: Tréner Black Cats Martin O’Neil sa nechal počuť, že v súčasnosti 16-tý tím tabuľky sa v zime určite posilní, nakoľko na viacerých pozíciách chýba v tíme konkurencia.

EVERTON:
Kormidelník Evertonu David Moyes údajne hľadá nového brankára, ktorý by mal zvýšiť konkurenciu v bráne pre Tima Howarda. Je teda jasné, že so službami Jána Muchu v liverpoolskom tíme už príliš nepočítajú.