Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (25.11.)

nedeľa, 25. november 2012 12:12 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (25.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (25.11.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

QUEENS PARK RANGERS: Nový tréner  QPR  Harry Redknapp si údajne vyhliadol prvú posilu, ktorú privedie v zime do tohto londýnskeho klubu. Nemal by byť ňou nikto iný ako ikona anglického futbalu David Beckham, ktorý je na odchode z LA Galaxy. Okrem neho si Redknapp vyhliadol aj Petera Croucha a Scotta Parkera.

LIVERPOOL:
Tréner Liverpoolu Brendan Rodgers je presvedčený, že trénuje vynikajúci tím, ktorý bude môcť v najbližších sezónach bojovať o ligový titul. ,,Nepochybujem o tom, že budeme bojovať o titul. Naši fanúšikovia si to zaslúžia,” povedal Rodgers, ktorého neodradila k týmto vyhláseniam ani súčasná 12.priečka The Reds v tabuľke.

MANCHESTER CITY & CHELSEA:
S odstupom času sa Roberto Mancini vrátil k prestupovému obdobiu na začiatku roku 2011 a pred novinármi priznal, že v tom čase uprednostnil kúpu Edina Džeka z Wolfsburgu pred Fernandom Torresom, ktorý potom prestúpil z Liverpoolu do Chelsea za 50 miliónov libier. Teraz Mancini toto rozhodnutie určite neľutuje, nakoľko Džeka získal za polovicu tejto sumy. Zaujímavé je aj to, že Mancini údajne teraz zvažuje, že Torresa z Chelsea kúpi, nakoľko na Stamford Bridge nie sú spokojní s jeho výkonmi.

CHELSEA:
Je Rafael Benitez tým správnym trénerom pre FC Chelsea? Aký máte názor? Prečítajte si náš komentár na túto tému tu >>>

MANCHESTER UNITED:
Ani v ďalšom zápase proti West Hamu nebude môcť Alex Ferguson počítať so službami Antonia Valenciu, ktorý má poranený bok.

   Dnešné novinky z Primera Division sú tu >>>

MANCHESTER UNITED & EVERTON:
Alex Ferguson dúfa, že United v zimnom prestupovom termíne privedú z Evertonu obrancu Leightona Bainesa. Vraj chcú zaňho ponúknuť 8 miliónov libier.

TOTTENHAM: Útočník Spurs Emmanuel Adebayor vyhlásil, že je v Tottenhame veľmi spokojný a napriek tomu, že sa mu momentálne herne príliš nedarí, dúfa, že ho klub nepredá.

ARSENAL: Gunners sa údajne nevzdávajú nádeje na získanie Jaana-Klaasa Huntelaara zo Schalke 04. Za holandského útočníka pripravujú zaujímavú ponuku. Nemecký klub sa však nechal viackrát počuť, že Huntelaar Gelsenkirchen neopustí.