Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (24.11.)

sobota, 24. november 2012 14:06 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (24.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (24.11.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Nový tréner The Blues Rafael Benitez je údajne v zime pripravený stiahnuť z hosťovania vo West Bromwichi mladého belgického útočníka Romelu Lukaku, ktorý mal v tomto tíme hosťovať až do konca ročníka.

CHELSEA:
Rafael Benitez sa vyjadril aj k situácií okolo nových kontraktov pre Ashleyho Cola a Franka Lamparda. Španielsky tréner však fanúšikov, ktorí dúfajú v ich zotrvanie v tíme príliš nepotešil, pretože vyhlásil, že obaja s najväčšou pravdepodobnosťou Stamford Bridge po sezóne opustia.

CHELSEA:
Prvou posilou, ktorú by chcel nový tréner The Blues získať je Paulinho z brazílskeho tímu Corinthians. 24-ročný záložník je však aj v hľadáčiku Interu Miláno.

   Dnešné novinky z Primera Division sú tu >>>

CHELSEA:
Ani po zmene trénera sa nič nezmenilo na tom, že Chelsea v zime vyvinie veľké úsilie na to, aby priviedla na Stamford Bridge Radamela Falcaa z Atlética Madrid.

LIVERPOOL:
Vedenie The Reds sa pokúsi urobiť všetko pre to, aby získalo útočníka Cristiana Tella z FC Barcelona. Mladému talentu z Nou Campu končí v Barcelone kontrakt, čo by rád Liverpool využil.

ARSENAL:
Vedenie Arsenalu úspešne predĺžilo spoluprácu s aerolinkami Emirates, ktorých logo nosia na svojich dresoch. Spolupráca by mala trvať minimálne do konca sezóny 2018/2019 pričom Gunners za ňu zinkasujú okolo 150 miliónov libier.

QUEENS PARK RANGERS:
Očakávane sa stalo skutočnosťou. Po tom ako vedenie QPR vyhodilo Marka Hughesa na jeho pozícií hlavného trénera londýnskeho tímu sa objaví Harry Redknapp, ktorý ešte v minulej sezóne viedol Tottenham Hotspur.

NEWCASTLE:
Výsledky vyšetrení zraneného stehna Hatema Ben Arfu boli našťastie pozitívne a francúzsky 25-ročný záložník bude k dispozícií trénerovi Alanovi Pardewovi už zrejme budúci týždeň.

WEST BROMWICH ALBION:
Tréner W.B.A. Steve Clarke reagoval na špekulácie, podľa ktorých si Chelsea už v zime vypýta naspäť útočníka Romelu Lukaku, ktorý mal hosťovať vo W.B.A. až do konca sezóny s tým, že dúfa, že sa tieto fámy nepotvrdia. Zároveň však dodal,  že ak sa tak stane je na túto situáciu pripravený.