Main Content

Žilina hostí Zlaté Moravce. Ako dopadne piatková predohrávka?

piatok, 23. november 2012 11:58 | Autor: Filip Chudý

Žilina hostí Zlaté Moravce. Ako dopadne piatková predohrávka?
Žilina hostí Zlaté Moravce. Ako dopadne piatková predohrávka? | zdroj: Jakub Vaverka & Filip Chudý, foto SITA

Dnes sa začína predposledné kolo jesennej časti Corgoň ligy. Neefektívna Žilina hostí rozbehnuté Zlaté Moravce. Prinášame vám prehľad k piatkovej predohrávke 18. kola Corgoň ligy.



MŠK Žilina - ViOn Zlaté Moravce

Piatok 23. novembra o 17:30 h

Zlaté Moravce neprehrali posledných sedem zápasov a počas tejto série striedajú pravidelne výhry a remízy, pričom dnes je na rade remíza. Tento výsledok poznajú Žilinčania až moc dobre, pretože desať nerozhodných výsledkov z nich robí remízových kráľov súťaže. Ale domáci majú problém aj so strieľaním gólov, keď sa z neho neradovali už 416 minút. Naposledy prehrali v Ružomberku po šiestich rokov a prvú prehru v sezóne zaznamenali v Zlatých Moravciach, pre ktoré to bolo vôbec prvé ligové víťazstvo nad Žilinou. Z týchto všetkých štatistík je vidieť, že Žilina zažíva negatívnu sezónu.

Predpokladané zostavy

Žilina: Dúbravka – Angelovič, Piaček, Akakpo, Nunes – Pečovský, Škriniar – Barčík, Lupčo,  Pich – Ceesay
Zlaté Moravce: Kuciak – Candrák, Bortel, Pav. Majerník, Chren – Obročník – Orávik, L. Kováč, Škvarka, Janič – Bernáth


Ako tipovať
Domáci štyri zápasy nedali gól a bez neho určite dnes nevyhrajú. Hostia sú druhí v tabuľke a ťahajú veľmi zaujímavú sériu, ktorej pokračovanie by im dnes prinieslo remízu. A keďže Žilina je remízových kráľom, tak tip na remízu sa priam pýta. Kurz na ňu v našej tipovacej lige je 3,41.