Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (23.11.)

piatok, 23. november 2012 12:41 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (23.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (23.11.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: V klube akým je Chelsea nemôže povedať tréner nič iné ako to, že s ním chce získať všetky dostupné trofeje. A tak sa nemožno diviť Rafaelovi Benitezovi, ktorý včera nahradil na pozícií kormidelníka The Blues Roberta Di Mattea, že pri svojej prezentácií vyhlásil, že chce v tejto sezóne vybojovať všetkých 5 dostupných trofejí vrátane Ligy majstrov či Premier League.

CHELSEA:
Asistentom Rafaela Beniteza v Chelsea sa stane bývalý holandský záložník Boudwwijn Zenden.

ARSENAL & FULHAM:
Andrej Aršavin nepatrí v súčasnom tíme Arsenalu k oporám tímu a je veľmi pravdepodobné, že už čoskoro zemní dres. O služby ruského reprezentanta sa začínajú pred bližiacím sa prestupovým termínom zaujímať najmä dva kluby – anglický Fulham a ruský Zenit Petrohrad.

MANCHESTER CITY:
Do boja o služby Wilfrieda Zahu z Crystal Palace chce zasiahnuť aj Manchester City, ktorý zaňho v zime vraj ponúkne 15 miliónov libier.

TOTTENHAM:
Garethovi Baleovi sa údajne už Tottenham máli a rád by v dohľadnej dobe prestúpil do väčšieho klubu. Po týchto správach okamžite zbystril pozornosť najmä Real Madrid, ktorý ho má v pláne získať už dlhšiu dobu.

NEWCASTLE
: Na menoslov zranených opäť tímu Alana Pardewa sa zapojila po Yohanovi Cabayemu ďalšia dvojica hráčov. Vo včerajšom duely Európskej ligy s Mariborom sa totiž zranili Pappis Cissé a Hatem Ben Arfa. Zatiaľ je otázne ako dlho budú mužstvu chýbať, no Cissého stav by mal byť menej vážny.

LIVERPOOL:
Joe Cole dostal včera príležitosť od trénera Brendana Rodgersa v zápase európskej ligy proti Young Boys, za ktorú sa odvďačil gólom a asistenciou. Anglický záložník preto dúfa, že ho Rodgers v time udrží a nepokúsi sa ho predať, ako sa dlhšie avizovalo.

EVERTON:
Liverpoolsky celok na čele s trénerom Davidom Moyesom pozorne sleduje výkony obrancu Vegarda Forrena z Molde. Nórsky klub by ho však v zime nerád predával a odkazuje, že bude veľmi drahý.

QUEENS PARK RANGERS:
Očakávane sa stalo dnes skutočnosťou. Tréner Mark Hughes už viac nie je trénerom QPR po tom ako mužstvo odštartovalo do sezóny katastrofálne a momentálne okupuje poslednú pozíciu tabuľky. Hughes nechcel od kormidla odísť sám a preto ho muselo vedenie vyhodiť. Na jeho pozícií by ho mohol nahradiť bývalý tréner Tottenhamu Harry Redknapp.