Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (21.11.)

streda, 21. november 2012 13:05 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (21.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (21.11.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Po skvelom úvode sezóny zo strany Chelsea by nikto netušil, že už  v novembri bude Roberto Di Matteo bez práce. Po včerajšej prehre The Blues na pôde Juventusu Turín (3:0) sa rozhodol Roman Abramovič vyhodiť talianskeho trénera z pozície kormidelníka Chelsea. Meno jeho nástupcu zatiaľ nie je známe, špekuluje sa však najmä o dvoch menách – Pep Guardiola alebo Rafael Benítez, pričom Benitez je vraj horúcejším kandidátom, lebo Guardiola nechce prerušiť svoju ročnú prestávku od futbalu.

ARSENAL:
Vedenie Gunners opäť poškuľuje nad možnosťou hosťovania Thierryho Henryho v Arsenale počas obdobia prestávky v americkej MLS, kde je hráčom New Yorku. Arséne Wenger sa na margo tejto veci vyjadril v tom zmysle, že by Henryho rád uvítal, no zatiaľ je situácia okolo jeho hosťovania dosť nejasná.

ARSENAL:
O služby českého špílmachra Arsenalu Londýn Tomáša Rosického, ktorý momentálne laboruje so zranením, sa zaujíma taliansky AS Rím, ktorý zaňho vraj núka Gunners 5 miliónov libier.

  Dnešné správy z Primera Division nájdete tu >>>

WEST HAM:
O služby Davida Beckhama, ktorý nečakane oznámil, že končí v LA Galaxy, prejavil záujem West Ham United. Bývalý anglický reprezentant sa však nechal počuť, že meno svojho nového tímu oznámi zrejme až koncom roka. 

TOTTENHAM:
André Villas-Boas dostane od vedenia Spurs v zime 20 miliónov libier, ktoré by rád využil na získanie jedného z dvojice Alan Dzagoev – Miralem Pjanič.

MANCHESTER CITY:
Spoluhráč Lionela Messhiho z reprezentácie Argentíny Carlos Tévez pred dnešným zápasom Citizens s Realom Madrid trochu pošteklil nervy Cristiana Ronalda, keď vyhlásil, že Ronaldo nikdy nebude taký dobrý futbalista ako jeho krajan Messi.

ASTON VILLA:
Kormidelník Aston Villy Paul Lambert poprel špekulácie, podľa ktorých by chcel v zime predať útočníka Darrena Benta. Tieto fámy narastajú najmä preto, lebo Lambert Benta častokrát necháva len vysedávať na lavičke náhradníkov.

ASTON VILLA:
Vo víkendovom zápase Villans proti Arsenalu bude chýbať na lavičke hlavný tréner mužstva Paul Lambert, ktorý dostal od FA trest na jeden zápas za kritiku rozhodcu zo stretnutia s Manchestrom City.

QUEEENS PARK RANGERS:
Vyšetrenia panvy útočníka QPR Bobbyho Zamoru ukázali, že Zamora bude chýbať tímu Marka Hughesa minimálne 3 mesiace.