Main Content

NBA: James prezradí svoj nový klub v priamom prenose na ESPN

streda, 7. júl 2010 10:19 | Autor: TASR

Moment rozhodnutia o budúcnosti najlepšieho hráča basketbalovej NBA LeBrona Jamesa prinesie vo štvrtok v špeciálnom hodinovom priamom prenose televízia ESPN.

Iniciatíva pritom vyšla zo strany zástupcov najužitočnejšieho basketbalistu uplynulých dvoch sezón. LeBron James sa 1. júla stal voľným hráčom a okrem svojho doterajšieho klubu Cleveland Cavaliers rokoval s ďalšími piatimi uchádzačmi o jeho služby - Miami Heat, Chicago Bulls, Los Angeles Clippers, New York Knicks a New Jersey Nets. Miesto ani presný čas Jamesovho verejného vystúpenia zatiaľ nie sú známe. Výťažok z predaja exkluzívnych práv ESPN by mal ísť podľa nemenovaného zdroja na konto organizácie Boys and Girls Clubs of America.

Samotný James meno svojho ďalšieho pôsobiska drží v tajnosti, nič neprezradil ani pri príležitosti otvorenia osobného konta na sociálnej sieti Twitter. "Ahoj, ľudia. Skutočný kráľ James je tu," pozdravil majiteľ mena KingJames. V utorok nechýbal vo svojej akadémii basketbalového umenia v spoločnosti viacerých spoluhráčov z tímu Cavaliers. Ani tí však netušia, kam James zamieri. "To je dobrá otázka. Neviem," pokrčil plecami Daniel Gibson.