Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (16.11.)

piatok, 16. november 2012 12:17 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (16.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (16.11.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY:Hráč Manchestru United a dobrý kamarát Maria Balotelliho Francúz Patrice Evra vyhlásil, že kontroverzný taliansky útočník túži po návrate do rodnej vlasti. Špekulácie  o jeho odchode z Etihad Stadium tak neutíchajú ani dnes.

CHELSEA
: Vedenie Chelsea údajne už stratilo trpezlivosť s výkonmi Fernanda Torresa a priznáva, že urobilo jeho nákupom chybu. Torres v zime Stamford Bridge opustí  za  predpokladu, že sa The Blues podarí posilniť útok o Radamela Falcaa.

CHELSEA: Brazílsky stopér FC Chelsea David Luiz sa nechal počuť, že by bolo vynikajúcim krokom zo strany Chelsea keby kúpila Radamela Falcaa z Atlética Madrid. ,,Perfektne by k nám zapadol,” vyhlásila opora zadných radov The Blues.

CHELSEA: Mladý obranca brazílskeho klubu Fluminese 18-ročný Wallace by mal už v zime prestúpiť do Chelsea, ktorá zaňho zaplatí 4,5 milióna libier. Pôvodne mal Wallace prestúpiť na Stamford Bridge až v lete, no Chelsea si ho vyžiadala už teraz.

  Dnešné novinky z Primera Division sú tu >>>

LIVERPOOL: Brendan Rodgers upokojil fanúšikov Liverpoolu vyhlásením, že nádejný Raheem Sterling nebude váhať po zavŕšení 18-rokov s podpisom profesionálnej zmluvy s The Reds. V posledných dňoch sa totiž začalo špekulovať o tom, že Sterling požaduje vyšší plat, ako mu bude ponúknutý. Okrem toho sa oňho začal zaujímať aj Manchester City.

LIVERPOOL:
Na zozname hráčov, ktorých sa bude v zime snažiť Liverpool predať sa ocitne meno Stewarta Downinga, ktorý nenaplnil očakávania, ktoré doňho Liverpool vložil po tom ako ho kúpil za 20 miliónov libier z Aston Villy.

MANCHESTER UNITED: Zdravotný stav Nemanju Vidića sa údajne zlepšuje a podľa doktorov je možné, že stihne šláger proti Manchestru City, ktorý je naplánovaný na 9.decembra.

NEWCASTLE: Strakám hrozí, že vo víkendovom zápase nebudú môcť počítať so službami útočníka Papissa Cissého. Ten totiž neodcestoval cez týždeň reprezentovať Senegal pre údajne zranenie, ktoré však Newcastle nijak pre senegalský futbalový zväz nezdokumentoval. A to môže znamenať to, že FIFA zakáže Cissému cez víkend nastúpiť v lige.