Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (15.11.)

štvrtok, 15. november 2012 14:21 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (15.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (15.11.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY & LIVERPOOL: V hľadáčiku predstaviteľov Citizens sa ocitlo meno kanoniera FC Liverpool Luisa Suáreza, za ktorého chcú ponúknuť The Reds až 40 miliónov eur. Kormidelník Liverpoolu Brendan Rodgers sa však nedávno nechal počuť, že nechce urobiť rovnakú chybu ako keď Liverpool predal Torresa do Chelsea.

MANCHESTER CITY
: V posledných dňoch sa opäť špekulovalo o odchode Maria Balotelliho z Manchestru City. Tréner talianskej reprezentácie Cesar Prandelli si však myslí, že Mario ostane aj naďalej v tíme z Etihad Stadium.

ARSENAL & LIVERPOOL:
The Gunners by sa radi posilnili v bráne a Arséne Wengerovi údajne napadlo aj to, že sa pokúsi získať z Liverpoolu Španiela Pepeho Reinu. 

ARSENAL:
Kormidelník Arsenalu Arséne Wenger sa údajne zaujíma o dvojicu hráčov z milánskych veľkoklubov – obrancu Philippeho Mexésa z AC Miláno a ofenzívneho stredopoliara Ricarda Álvareza z Interu Miláno. Podľa odhadov portálu transfermarkt sa pohybuje hodnota týchto dvoch hráčov dokopy okolo 16 miliónov eur.

 Dnešné novinky z Primera Division sú tu >>>

MANCHESTER UNITED:
José Mourinho má vraj v pláne ponúknuť Manchestru United útočníka Karima Benzemu výmenou za mexického kanoniera Chicharita Hernandeza.

EVERTON & CHELSEA:
Ofenzívny stredopoliar Evertonu Marouane Fellaini, ktorého by vo svojom tíme rada videla najmä londýnska Chelsea, sa nechal počuť, že by rád v budúcnosti pôsobil v špičkovom klube s najvyššími ambíciami. Momentálne však na odchod z Everonu nemyslí.

TOTTENHAM
: Moussa Dembélé nepomôže tímu André Villasa-Boasa vo víkendovom šlágri 12. kola Premier League proti Arsenalu. Dembélého naďalej trápia problémy s panvou.

NEWCASTLE
: Alan Pardew si poznačil na menoslov možných zimných posíl útočníka talianskeho Udinese Calcio Diega Fabbriniho, ktorý si už odkrútil aj premiéru v drese národného tímu Talianska.

QUEENS PARK RANGERS:
Esteban Granero, ktorý v lete prišiel do QPR z Realu Madrid bol v posledných týždňoch často skloňovaným menom v prestupových špekuláciách. Písalo sa o tom, že španielsky záložník by mohol londýnsky klub opustiť už túto zimu, pričom záujem oňho mal napríklad Betis Sevilla. Esteban však včera vyhlásil, že QPR v zime určite neopustí.