Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (14.11.)

streda, 14. november 2012 13:46 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (14.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (14.11.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Zlatan Ibrahimovič vraj prehovára Stevena Gerrarda, aby opustil Liverpool a zamieril do Paríža posilniť PSG. Vraj v tomto klube bude mať možnosť ešte naposledy zabojovať o cenne trofeje, čo sa mu v Liverpoole určite nepodarí.

LIVERPOOL:
The Reds sa najnovšie zaujímajú o útočníka ruského giganta Anži Machačkalaa Lacina Traorého. 22-ročný hráč z Pobrežia Slonoviny strelil v tejto sezóne za Anži už 12 gólov v 19 zápasoch a predpovedá sa mu sľubná kariéra.

CHELSEA:
Oriol Romeu, ktorý nedostáva v tejto sezóne pod vedením Di Mattea takmer žiadnu príležitosť pravdepodobne Chelsea opustí minimálne formou hosťovania. O služby tohto mladíka sa zaujímajú viaceré kluby na čele s Valenciou, Espanyolom či Eindhovenom.

  Dnešné novinky z Primera Division sú tu >>>

CHELSEA:
Aj v posledných 24 hodín sa omieľalo v médiách meno bývalého trénera Barcelony Pepa Guardiolu. Ten je údajne jednou nohou na lavičke The Blues, no o jeho služby chce zabojovať aj AC Miláno. Realita je však taká, že k veci sa samotný Guardiola a ani kluby nevyjadrili, čiže s veľkou pravdepodobnosťou pôjde len o novinárske kačice.

ARSENAL:
Anglické média uvádzajú, že Gunners podpísali novú viacročnú zmluvu s 20 –ročným nádejným obrancom Carlom Jenkinsonom. 

MANCHESTER UNITED:
Alex Ferguson bude môcť možno už v najbližšom kole Premier League využiť služby Phila Jonesa, ktorý už naplno zarezáva na tréningoch Red Devils.

QUEENS PARK RANGERS
: Nicolas Anelka, ktorý v súčasnosti pôsobí v čínskom Šanghaji po boku Didiera Drogbu sa možno už čoskoro vráti do anglickej Premier League, kde hájil svojho času farby londýnskej Chelsea. Francúzsky útočník sa ocitol v hľadáčiku Queens Park Rangers, ktorý potrebuje posilniť útok.