Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (12.11.)

pondelok, 12. november 2012 14:25 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (12.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (12.11.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL & MANCHESTER CITY: V hľadáčiku Arséneho Wengera sa podľa špekulácií britských médií ocitol ďalší špičkový útočník. Wenger sa vraj najnovšie zameral na Edina Džeka z Manchestru City, ktorý by mohol byť odsunutý na vedľajšiu koľaj po tom ako Citizens kúpia Radamela Falcaa. Včera sme vás informovali aj o tom, že Wenger sleduje pozorne Cavaniho z Neapolu.

ARSENAL
: Arséne Wenger je veľmi nespokojný so súčasnými výkonmi defenzívy Gunners. Niet sa mu čo diviť, Gunners v posledných štyroch zápasoch inkasovali až 12 gólov!

EVERTON & CHELSEA & ARSENAL:
Kormidelník Evertonu David Moyes priznal, že Marouaneho Fellaini bude veľmi ťažké v tíme udržať, lebo o jeho služby majú záujem viaceré kluby na čele s londýnskou Chelsea či Arsenalom. Moyes však odkazuje, že hodnota 24 ročného záložníka je veľmi vysoká. Odborníci ju odhadujú až na 30 miliónov libier. 

Dnešné top správy z Primera Division tu >>>


CHELSEA
: V britskej tlači sa objavili informácie o tom, že dni Franka Lamparda v Chelsea sú už zrátané a anglický stredopoliar po vzore Anelku či Drogbu zamieri do Číny. Zástupca čínskeho klubu Guizhou Rehne dokonca potvrdil, že sú s Lampardom v kontakte. Neskôr sa však objavili informácie o tom, že ide len o špekuláciu a Lampard ostáva na Stamford Bridge. Až najbližšie dni či týždne ukážu čo bola pravda a čo nie. Faktom však ostáva, že Lampard by rád ostal v Chelsea ak mu klub ponúkne viacročnú zmluvu. Ten to však zatiaľ odmieta a podobne ako Ashleymu Coleovi aj Lampardovi núka len ročné predĺženie súčasného kontraktu.

CHELSEA:
V stretnutí Chelsea s Liverpoolom (1:1) sa zranil kapitán John Terry, ktorý musel byť v priebehu stretnutia pre zranenie kolena odnesený z trávniku a hneď zamieril na vyšetrenie do nemocnice. Informácie o stave jeho kolena by mali byť známe v najbližšom období.

MANCHESTER UNITED:
Alex Ferguson pozorne sleduje vývoj situácie okolo podpisu novej zmluvy medzi Robertom Lewandowským a Borussiou Dortmund. Ak sa poľský útočník s nemeckým klubom nedohodne na predĺžení kontraktu United by oňho radi zabojovali.

NEWCASTLE:
Obranca Lille Mathieu Debuchy, ktorý je dlhodobo spájaný  s prestupom do Newcastlu sa najnovšie objavil v hľadáčiku Barcelony.

LIVERPOOL & WEST HAM:
Po tom ako po trase “Liverpool > West Ham“ zamieril v lete na hosťovanie Andy Carroll podobný scenár možno čaká aj Joea Colea. 31-ročný ofenzívny stredopoliar práve vo West Hame začínal svoju kariéru.

WEST HAM:
Kladivári z West Hamu sa údajne zaujímajú o bývalého útočníka FC Chelsea Nicolasa Anelku, ktorý momentálne pôsobí aj s Drogbom v čínskom klube Šanghai Shenhua.

SWANSEA:
Kormidelník Swansea City Michael Laudrup sa nechal počuť, že by veľmi rád získal 25-ročného záložníka De Guzmána z Villarrealu natrvalo. De Guzmán momentálne vo Swansea len hosťuje a Laudrup je s ním veľmi spokojný.