Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (11.11.)

nedeľa, 11. november 2012 13:12 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (11.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (11.11.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Mario Balotelli sa opäť ocitol v hľadáčiku predstaviteľov Interu Miláno. Zhodou okolností taliansky reprezentant práve z tímu “Nerazurri” prestúpil do Manchestru City. Jeho trhová hodnota sa však od roku 2010 takmer zdvojnásobila a v súčasnosti sa odhaduje na 35 miliónov libier.    

MANCHESTER CITY
: Anglické zdroje uvádzajú, že medzi Manchestrom City a Atléticom Madrid už prebiehajú prvé rokovania o prestupe Radamela Falcaa na Etihad Stadium.

MANCHESTER CITY & LIVERPOOL:
Citizens sa začali zaujímať o služby 17-ročného krídelníka Liverpoolu Raheema Sterlinga, ktorý by mal po dovŕšení 18-rokov podpísať dlhodobú zmluvu s The Reds.

LIVERPOOL:
Luis Suárez sa snaží vylepšiť si svoju povesť, ktorá je pošramotená jeho teatrálnymi pádmi v pokutovom území a najnovšie v rozhovore pre denník Sun presvedčivo vyhlásil, že nie je simulant. Nech si však urobí názor na pády Uruguajca každý sám.

CHELSEA:
Borussia Monchengladbach by chcela v zime na polročné hosťovanie získať z Chelsea Marka Marina, ktorý v lete prestúpil práve z tohto klubu na Stamford Bridge. Marin zatiaľ nedostáva v Chelsea takmer žiadnu príležitosť a tak je jeho odchod na hosťovanie pomerne reálny.

CHELSEA & EVERTON:
Vedenie Chelsea sa pokúsi v najbližšom prestupovom termíne získať z Evertonu belgického záložníka Marouaneho Fellainiho, na ktorého kúpu má vyčlenených 30 miliónov libier.
CHELSEA: Matka Ashleyho Colea sa nechala počuť, že jej syn po tejto sezóne pravdepodobne prestúpi do Paris Saint Germain.

MANCHESTER UNITED:
Červení Diabli včera dokázali otočil zápas s Aston Villou, keď prehrávali už 0:2, no po zápase museli prijať nepriaznivú správu o zranení Waynea Rooneyho. Anglický útočník si proti Villans poranil členok a je otázne, ako dlho bude mužstvu Alexa Fergusona chýbať. Viac napovedia vyšetrenia u doktora.

ARSENAL
: Návrat Abou Diabyho do zostavy Gunners sa opäť odkladá. 26-ročný záložník Arsenalu má naďalej problémy so stehenným svalom a jeho návrat na trávniky sa nepredpokladá skôr ako o tri až štyri týždne.

ARSENAL:
Vo včerajšom zápase Arsenalu s Fulhamom (3:3) si poranil stehenný sval Theo Walcott, ktorý s určitosťou vynechá prípravný zápas Anglicka so Švédskom. Dátum jeho návratu do zostavy Gunners je zatiaľ otázny. 

ARSENAL:
V hľadáčiku Arséneho Wengera sa objavilo zvučné meno. Francúzsky kormidelník sa vraj v zime pokúsi získať z Neapolu ostrostrelca Edisona Cavaniho, za ktorého by chcel ponúknuť až 30 miliónov libier. Háčik je však v tom, že Neapol o odchode Cavaniho nechce počuť, rovnako ako hráč, ktorý nedávno vyhlásil, že by chcel byť najlepším strelcom Neapola v histórií.