Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (10.11.)

sobota, 10. november 2012 13:32 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (10.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (10.11.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

NEWCASTLE & LIVERPOOL: Vedenie Strák sa v zime opäť pokúsi kúpiť od Liverpoolu práva na Andyho Carrolla, ktorý zažil najvydarenejšiu časť svojej kariéry práve v Newcastli. Potvrdil to tréner klubu Alan Pardew. Carroll momentálne hosťuje vo West Hame.

LIVERPOOL:
Nádejný len 17-ročný záložník Liverpool Raheem Sterling odmietol ponuku Liverpoolu na novú zmluvu, ktorá by mu zaručovala príjem 20 tisíc libier týždenne. Sterling požaduje od klubu viac než dvojnásobok.

LIVERPOOL:
V zápase s Chelsea bude môcť Brendan Rodgers počítať aj so službami Glena Johnsona a brankára Pepeho Reinu. Obaja si doliečili svoje zranenia a sú pripravení nastúpiť.

MANCHESTER UNITED:
Alex Ferguson vyhlásil, že jeho klub musí v tejto sezóne Premier League streliť aspoň 100 gólov. To je podľa Fergusona reálne číslo, keďže v útoku má hráčov ako Rooney, Van Persie či Chicharito Hernandez.

 Dnešné novinky z Primera Division sú tu >>>

CHELSEA
: V hľadáčiku The Blues sa ocitol bývalý hráč Sparty Praha a v súčasnosti opora holandského Vitesse Bony Wilfried. 23-ročný útočník z Pobrežia Slonoviny upútal veľkokluby svojou skvelou produktivitou, keď v tejto sezóne skóroval v 20 zápasoch už 17-krát.

CHELSEA
: V nedeľňajšom šlágri Premier League medzi Chelsea a Liverpoolom bude kormidelníkovi The Blues Robertovi Di Matteovi chýbať Ashley Cole, ktorý má naďalej problémy so stehenným svalom.

CHELSEA:
V médiách sa objavili fámy o tom, že Ashley Cole je v kontakte s trénerom Paris Saint Germain Carlom Ancelottim a spoločne preberajú jeho možný príchod do Paríža. Ako je už dlhšiu dobu známe Cole chce z Chelsea odísť, pretože mu klub nechce ponúknuť viac než ročné predĺženie kontraktu.

ARSENAL:
Do tréningového procesu Arsenalu Londýn sa vracia český záložník Tomáš Rosický, ktorý si doliečil zranenie achillovej päty. Jeho štart v najbližšom zápase Gunners sa však neočakáva.

ARSENAL:
Navrátilec do zostavy Gunners Jack Wilshere sa nechal počuť, že určite neplánuje Arsenal opustiť podobne ako to v minulosti spravili iné hviezdy tohto tímu.

QUEENS PARK RANGERS & ARSENAL:
O marockého záložníka Adela Taarabta z QPR je veľký záujem, no kormidelník londýnskeho klubu Mark Hughes verí, že jeho zverenec v zime klub neopustí. Hughes je presvedčený, že Taarabt je v QPR veľmi spokojný a vidí tu svoju budúcnosť. Taarabt bol spojovaný najmä s prestupom do Arsenalu.