Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (9.11.)

piatok, 9. november 2012 12:21 | Autor: Filip Chudý

Správy dňa z anglickej Premier League (9.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (9.11.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: V hľadáčiku Alexa Fergusona sa objavilo meno 21-ročného defenzívneho záložníka Victora Wanyamu z Celticu Glasgow, ktorý sa preslávil v utorok víťazným gólom do siete Barcelony. 

MANCHESTER UNITED
: Alex Ferguson informoval o tom, že cez víkend proti Aston Ville nebude môcť počítať so službami Luisa Naniho, ktorý si poranil stehenný sval. Portugalský krídelník by mal podľa trénera United chýbať mužstvu zhruba 10 dní.

MANCHESTER UNITED & NEWCASTLE & TOTTENHAM:
Manchester United už nie je jediným klubom, ktorý sa zaujíma o služby Toma Incea z Blackpoolu. Syn bývalého hráča United Paula Incea je aj v centre pozornosti Newcastle a Tottenhamu.

TOTTENHAM
: najlepším strelcom v histórií klubu sa po včerajšej výhre Spurs nad Mariborom (3:1) stal Jermain Defoe, ktorý zaznamenal hetrik. S celkovým počtom 126 strelených gólov vedie pred druhým Sheringhamom o dva presne zásahy a svoj náskok bude určite ešte zveľaďovať.

ARSENAL & CHELSEA & MANCHESTER CITY
: V hľadáčiku viacerých anglických tímov na čele s Arsenalom, Chelsea a Manchestrom City sa ocitol len 16-ročný nádejný obranca z PSV Eindhoven Richedly Bazoer

   Dnešné novinky z Primera Division sú tu >>>.

ARSENAL
: Hráči Arsenalu sú tradične obľúbenými terčami iných klubov, lebo dobre vedia, že Gunners často nie sú schopní udržať svoje najväčšie hviezdy v klube. Najnovšie sa špekuluje  o záujme Interu Miláno o pravého obrancu Bacayrho Sagnu.

ARSENAL & LIVERPOOL:
Jan-Klaas Huntelaar je vraj rozhodnutý podpísať novú zmluvu so Schalke 04 v prípade, že sa klubu z Gelsenkirchenu podarí postúpiť do osemfinále Ligy majstrov. V opačnom prípade zrejme zvolí prestup. Najväčší záujem majú o jeho služby Liverpool a Arsenal.

LIVERPOOL & READING:
23-ročný obranca Readingu Alex Pearce sa ocitol v hľadáčiku trénera Liverpoolu Brendana Rodgersa.

STOKE CITY:
Kormidelník Stoke City oznámil, že ak sa Ryan Shawcross rozhodne opustiť Stoke, aby skúsil pôsobenie v známejšom klube nebude mu stáť v ceste. Ak sa však rozhodne pre zotrvanie v jeho mužstve bude nesmierne šťastný.