Main Content

Joakim Noah netrafil 'hamburgerovú' trojku, nahneval trénera

štvrtok, 8. november 2012 13:00 | Autor: TASR

Streľba za tri body nepatrí k silným stránkam Joakima Noaha, ale pivot basketbalových Chicago Bulls si v utorkovom zápase NBA proti Orlandu neodpustil jeden zúfalý pokus.

To keď do konca duelu s Orlandom zostávalo 3,8 sekundy a na tabuli svietil stav 99:93 pre domácich Bulls. Noahovi nešlo iba o dosiahnutie stovky, ale aj o žalúdky divákov.

Za trojciferný počet bodov v podaní Bulls sa v United Center rozdávajú hamburgery Big Mac zadarmo.

Divákmi "vyhecovaný" Noah síce kôš netrafil, ale publikum ocenilo jeho snahu. Tréner Tom Thibodeau nie. Podľa ESPN si pozval svojho zverenca na pohovor.

"Porozprával som sa s ním o tom, ale obsah zostane medzi nami," komentoval záležitosť Thibodeau. Držiteľ amerického, švédskeho aj francúzskeho občianstva Noah priznal: "Trochu to ľutujem. Nebola to dobrá strela. Musím sa viac koncentrovať na zápas, pretože nikdy neviete, čo sa môže stať. Nechal som sa vyprovokovať, chcel som sa ľuďom zavďačiť Big Macom."

Noah k víťazstvu nad Magic prispel 20 bodmi a 9 doskokmi. Spoza trojkového oblúka sa odhodlal vypáliť piatykrát vo svojej kariére v NBA. Ani raz lopta neskončila v koši.

© WEBNOVINY