Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (8.11.)

štvrtok, 8. november 2012 12:22 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (8.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (8.11.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: V médiách sa začínajú šíriť fámy o tom, že Robertom Mancinim sa začína triasť trénerska stolička. Dôvodom sú zlé výkony Manchestru City v Lige majstrov, v ktorej s najväčšou pravdepodobnosťou neuspejú ani v druhej sezóne po sebe.

MANCHESTER CITY
: Roberto Mancini vraj požiadal vedenie Manchestru City na vyčlenenie peňazí na nákup defenzívneho záložníka AS Rím Danieleho De Rossiho. Tento krok sa dal očakávať po tom ako Vlci oznámili, že sú zvedaví na ponuky za talianskeho reprezentanta.

MANCHESTER UNITED:
Taliansky útočník Federico Macheda, ktorý sa za roky strávene na Old Trafforde nedokázal výraznejšie presadiť v zostave Alexa Fergusona, už túto zimu pravdepodobne definitívne Manchester United opustí. Potvrdil to jeho agent Giovanni Bia.

TOTTENHAM:
Pozitívne správy pre Spurs. Moussa Dembeélé nebude musieť podstúpiť operáciu poranenej panvy a na uzdravenie mu bude stačiť ešte pár dní oddychu. Očakáva sa, že za Tottenham by mohol nastúpiť už budúci víkend v súboji s Arsenalom.

   Dnešné novinky z Primera Division sú tu >>>

CHELSEA
: Podľa informácií z amerických médií by mal v zime posilniť londýnsku Chelsea len 18-ročný mladík Wallace, na ktorého vlastní Chelsea už teraz 40% práva a zvyšných 60 percent by mala vykúpiť za vyše 5 miliónov eur. Ide o 18-ročného krajného brazílskeho obrancu z Fluminese.

ARSENAL:
Marouane Chamakh by mohol v zime zamieriť na hosťovanie do francúzskeho Bordeaux ak sa vedeniu klubu podarí dohodnúť na vhodných podmienkach hosťovania s Arsenalom. Uviedol to prezident francúzskeho klubu Jean-Louis Triaud.

ARSENAL & QPR:
Vedenie Arsenalu má údajne vymyslený alternatívny plán ak sa mu nepodarí v zime získať z Crystal Palace nádejného anglického útočníka Wilfireda Zahu. Malo by nim byť angažovanie Adela Taarabta, 23-ročného ofenzívneho marockého záložníka schopného hrať aj na hrote útoku z Queens Park Rangers.

LIVERPOOL & WIGAN:
Po tom ako včera brankár Al-Habsi vyhlásil, že neplánuje prestúpiť z Wiganu do Liverpoolu sa k veci vyjadrilo aj vedenie Wiganu, ktoré oznámilo, že predaj brankárskej jednotky Ománu určite neplánuje. Brendan Rodgers tak bude musieť nájsť posilu do bránky The Reds niekde inde.

FULHAM:
V zimnom prestupovom období by Fulham rád angažoval z holandského klubu Twente Enschede 23-ročného belgického krídelníka Nacera Chadliho, ktorého sa mu nepodarilo získať v lete.