Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (7.11.)

streda, 7. november 2012 12:02 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (7.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (7.11.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: V britských médiách sa opäť objavili špekulácie o možnom prestupe Martina Škrtela z Liverpoolu do ruského veľkoklubu Anži Machačkala. Slovenský stopér však na tieto fámy reagoval vyhlásením, že ide len o blud a že jeho odchod z Anfield Road určite nie je v pláne.

LIVERPOOL & WIGAN:
Na špekulácie o prestupe brankára Al-Habsiho z Wiganu do Liverpoolu reagoval samotný reprezentant Ománu, ktorý vyhlásil, že miluje Wigan a rozhodne ho nemá v pláne opustiť.

MANCHESTER UNITED:
Portugalské FC Porto údajne žiada od Manchestru United za 21-ročného krídelníka Jamesa Rodrigueza až 36 miliónov libier. 

MANCHESTER UNITED & CHELSEA:
Vedenie anglickej najvyššej súťaže oznámilo, že najlepším trénerom uplynulého mesiaca sa stal Alex Ferguson z Manchestru United a hráčom Juan Mata z londýnskej Chelsea.

CHELSEA:
Vedenie Chelsea si pripísalo na menoslov možných zimných posíl aj meno Mehdiho Benatiu, 25-ročného stopéra Udinese Calcio. Trhová hodnota obrancu, ktorého si všimla napríklad aj Barcelona, sa odhaduje na 15 miliónov eur.

  Dnešné novinky z Primera Division sú tu >>>

ASTON VILLA:
Paul Lambert by v zime rád posilnil útok Villans a preto sa zameral na získanie útočníka Mariboru Roberta Beriča. Ide o 21-ročného slovinského mládežníckeho reprezentanta, ktorý v tejto sezóne v drese Mariboru strelil už 10 gólov.

NEWCASTLE
: Dlho zmieňovaný letný príchod Matheiuho Debuchyho z Lille do Newcastle sa opäť blížiacim sa zimným prestupovým termínom dostáva medzi horúce prestupové špekulácie. Záujem francúzskeho reprezentanta pripojiť sa k svojim kamarátom Ben Arfovi a Cabayemu údajne pretrváva napriek letnému nezdaru. Je len na kluboch, či sa tento krát dohodnú.

OSTATNÉ:
Po Willianovi je ďalším hráčom, ktorí by rád zamieril zo Šachťaru Donetsk do Premier League záložník Fernandinho. Brazílčan, ktorý pred dvoma týždňami v Lige majstrov skóroval do siete Chelsea, síce nekonkretizoval, do ktorého klubu by rád prestúpil, no zdôraznil, že ho anglická liga veľmi láka.