Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (6.11.)

utorok, 6. november 2012 12:59 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (6.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (6.11.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Alex Ferguson sa dočká pri oslave 26. výročia jeho pôsobenia pri kormidle tímu Manchestru United od vedenia klubu ďalšej veľkej pocty. Pred štadiónom pri tribúne, ktorá je pomenovaná jeho menom, odhalia 23. novembra Fergusonovi krásnu sochu. 

MANCHESTER UNITED:
Ak sa rozhodne Manchester United v zime predať Luisa Naniho (najväčší záujem má Zenit Petrohrad) na jeho pozíciu by mohli Červení Diabli získať mladučkého Toma Inceho z Blackpoolu, syna bývalého známeho hráča United Paula.

MANCHESTER CITY
: Tréner Manchestru City v tom má jasno. Podľa jeho názoru súčasný tím Manchestru City ešte nie je natoľko vyspelý, aby mohol triumfovať v Lige majstrov. Mancini však tvrdí, že má dobrý tím, ktorý ale ešte potrebuje na túto súťaž dozrieť.

  Dnešné novinky z Primera Division nájdete tu >>>

MANCHESTER CIT
Y: Citizens svitá nádej na získanie Daniele De Rossiho z AS Rím. Športový riaditeľ  talianskeho klubu Franco Baldini totiž odkázal záujemcom o služby Daniele De Rossiho, že si vo vedení Vlkov veľmi radi vypočujú ponuky za tohto 29-ročného defenzívneho stredopoliara. Hodnota Taliana, o ktorého má dlhodobo najväčší záujem práve Manchester City, sa odhaduje na 30 miliónov eur.

LIVERPOOL
: Medzi Liverpoolom a Schalke 04 vraj prebiehajú prvé rokovania o prestupe holandského kanoniera Klaasa-Jana Huntelaara na Anfield Road. Kluby sú podľa niektorých zdrojov už veľmi blízko k dohode.

LIVERPOOL:
Tréner francúzskeho tímu Lille vyhlásil, že by s radosťou zobral naspäť do tímu Joea Colea, ktorý sa nedokázal presadiť v Liverpoole. Cole v Lille pôsobil v minulej sezóne formou ročného hosťovania. Podobný scenár sa očakáva aj v druhej polke tohto ročníka.

ARSENAL
: Juventus Turín zrejme plánuje ponúknuť Athletic Bilbao za Fernanda Llorenteho len 6 miliónov eur, čo sa bude baskickému klubu určite máliť a preto svitá nádej pre Gunners, ktorí chceli tohto španielskeho útočníka tiež angažovať. Doteraz sa ale zdalo, že sú u Bilbaa a Llorenteho len na vedľajšej koľaji.  

ARSENAL:
V dnešnom zápase Ligy majstrov medzi Schalke 04 a Arsenalom bude Arsénemu Wengerovi chýbať v zostave Aaron Ramsey, ktorý má problémy s trieslami.

CHELSEA:
V dnešných bulvárnych futbalových plátkoch z Britských Ostrovov sa objavili ďalšie špekulácie, podľa ktorých sa v zime pokúsi Chelsea získať útočníkov Jacksona Martineza z Porta a Loica Rémyho z Olympique Marseille.

ASTON VILLA:
Darren Bent má opäť problémy s členkom, pre ktorý vynechal značnú časť minulej sezóny. 28-ročný útočník, ktorý sa pre toto zranenie neobjavil ani vo víkendovom zápase so Sunderlandom, ešte nevie ako dlho bude Villans chýbať. Viac napovedia výsledky vyšetrení a následnej liečby.

STOKE CITY:
Vedenie Stoke City predostrelo 25-ročnému obrancovi Ryanovi Shawcrossovi novú zmluvu, ktorá by ho mala v kádri Stoke udržať až do konca sezóny 2017/2018.