Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (5.11.)

pondelok, 5. november 2012 12:28 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (5.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (5.11.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: V hľadáčiku Arsenalu sa opäť ocitlo meno Yoanna Gourcuffa z francúzskeho Lyonu. Trhová hodnota 26-ročného ofenzívneho stredopoliara sa odhaduje na 11 miliónov eur.

ARSENAL:
Arsenal Londýn je podľa britských médií hlavným favoritom na získanie 19-ročného Wilfrieda Zahu z Crystal Palace. Nádejný anglický útočník je v hľadáčiku viacerých popredných tímov Premier League. Okrem Gunnes ho sleduje aj Manchester United, či Chelsea.

TOTTENHAM:
Kormidelník Spurs André Villas-Boas po nečakanej prehre s Wiganom sľubuje fanúšikom svojho tímu, že v najbližších náročných dueloch proti Manchestru City a Arsenalu uvidia úplne iný Tottenham. Boas sa vyjadril aj k špekuláciám týkajúcich sa zimného prestupového obdobia. Podľa portugalského kormidelníka Spurs teraz nepotrebujú nových hráčov, ale len to, aby boli tí súčasní zdravotne v poriadku.

LIVERPOOL & WIGAN:
Tréner Liverpoolu Brendan Rodgers sľubuje v zime posilnenie útoku, no myslí aj na defenzívu. Podľa najnovších správ by chcel vytvoriť väčšiu konkurenciu v bráne. Pepovi Reinovi by mohol konkurovať Al-Habsi z Wiganu.

   Dnešné novinky z Primera Division sú tu >>>

LIVERPOOL:
Joe Cole po návrate do Liverpoolu nedokázal presvedčiť Brendana Rodgersa o svojich kvalitách a očakáva sa, že v zime Anfield Road opäť opustí. Záujem o jeho služby má Galatasaray Istanbul a tiež francúzske Lille, v ktorom v minulej sezóne hosťoval.

MANCHESTER CITY:
Manažér Citizens Roberto Mancini si myslí, že najväčšou slabinou jeho tímu je v súčasnosti ofenzíva, lebo tím strieľa málo gólov. Taliansky tréner anglického šampióna poukázal na to, že v úvode sezóny bledomodrí doplácali na veľa inkasovaných gólov. Teraz majú problém presne opačný – gólov veľa neinkasujú, no málo ich strieľajú.

CHELSEA
: Skauti londýnskej Chelsea pozorne sledujú výkony Jacksona Martíneza z FC Porto. Kolumbijskému 26-ročnému útočníkovi sa v tejto sezóne v drese portugalského giganta veľmi darí, keď v 11 zápasoch strelil už osem gólov.

CHELSEA & W.B.A.:
Belgický útočník Romelu Lukaku sa nechal počuť, že by najradšej zostal až do konca sezóny vo West Bromwich Albion, kam ho poslala Chelsea na hosťovanie. Reagoval tak na dohady, podľa ktorých by ho chceli The Blues zobrať z W.B.A. naspäť na Stamford Bridge predčasne už v zime.

MANCHESTER UNITED:
Ryan Giggs sa do podpisu novej zmluvy s United zatiaľ nehrnie. Podľa najnovších správ sa bude prípadne predĺženie kontraktu 38-ročnej legendy Red Devils riešiť až koncom sezóny.