Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (4.11.)

nedeľa, 4. november 2012 12:39 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (4.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (4.11.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Roberto Mancini by vraj rád vstúpil do boja o brazílsku superstar Neymara, ktorý bol doteraz najmä v hľadáčiku Barcelony a Realu Madrid. Mancini údajne chce presvedčiť vedenie Citizens, aby mu zabezpečilo astronomických 50 miliónov libier na ponuku pre brazílsky Santos.

MANCHESTER CITY:
Dánska hviezda v službách Ajaxu Amsterdam Christian Eriksen s odstupom času vyhlásil, že vôbec neľutuje to, že v lete odmietol prestup do Manchestru City. Eriksen si myslí, že má ešte čas na to, aby hral vo svetovom veľkoklube a naznačil, že na túto pozíciu ešte dostatočne nedozrel.

LIVERPOOL & NEWCASTLE:
Kormidelník The Reds Brendan Rodgers si nevyhliadol v tíme Newcastlu len útočníka Demba Ba, ale najnovšie aj jeho kolegu z ofenzívy Pappisa Cissého.

  Dnešné novinky z Primera Division nájdete tu >>>

LIVERPOOL: Ďalším útočníkom, o ktorého služby sa zaujímajú skauti FC Liverpool, je forvard Schalke 04 Holanďan Jan-Klaas Huntelaar. Podobne ako v prípade Walcott (Arsenal), ktorý je tiež na zozname potenciálnych posíl čakajú The Reds na to ako dopadnú rokovania medzi Huntelaarom a Schalke týkajúce sa novej zmluvy. 

MANCHESTER UNITED:
Legenda klubu z Old Traffordu Ryan Giggs sa nechal počuť, že ho netrápi, keď mu v súčasnosti Alex Ferguson nedáva veľa priestoru na trávniku a väčšinou len vysedáva na lavičke náhradníkov. Skúsený Giggs si myslí, že sezóna je dlhá a čas, kedy bude platný pre svoj tím ešte len príde.

ARSENAL
: Kormidelník Arsenalu Arséne Wenger po včerajšej prehre Gunners s Manchestrom United (2:1) skritizoval výkon kapitána jeho mužstva Thomasa Vermaelena, ktorý podľa Wengera spravil pred prvým gólom Van Persieho chybu, ktorá by sa hráčom jeho kvalít rozhodne nemala stávať.

ARSENAL & READING:
Nováčik Premier League Reading sa zaujíma o služby ruského reprezentanta Andreja Aršavina, ktorý hráva za Arsenal len sporadicky. Majiteľ Readingu Anton Zigarevič prezradil, že sa Aršavin nachádza na menoslove možných zimných posíl, no mien na tomto liste je podstatne viac.

ARSENAL:
Vo včerajšom zápase Gunners s Manchestorm Unied nastúpil Theo Walcott na ihrisko opäť len v pozícií náhradníka, čo ho vôbec neteší. Rastie tak počet špekulácií súvisiacich s jeho odchodom z Emirates Stadium. 

TOTTENHAM:
V hľadáčiku Villasa-Boasa sa ocitlo meno útočníka AS Rím Pabla Daniela Osvalda. Trhová hodnota 26-ročného Taliana, ktorý strelil v tejto sezóne v drese Vlkov v 10 zápasoch už 8 gólov (!!!) rastie každým dňom. Aktuálne sa odhaduje na 15 miliónov eur.