Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (3.11.)

sobota, 3. november 2012 13:11 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (3.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (3.11.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.



MANCHESTER UNITED:
Stav operovaného kolena Nemanju Vidiča sa nezlepšuje tak rýchlo ako sa očakávalo a jeho očakávaný návrat na trávnik tento mesiac sa odkladá predbežne až na koniec roka. Informoval o tom kormidelník Red Devils Alex Ferguson.

LIVERPOOL: Zajtrajší zápas Liverpoolu s Newcastlom bude mať osobitnú príchuť pre kapitána The Reds Stevena Gerrarda, pre ktorého to bude už 600-stý zápas v drese tímu z Anfield Road.

MANCHESTER CITY:
Fámy o prestupe mladého španielskeho záložníka z Malagy Isca zas a znova nabrali na obrátkach. Nový športový riaditeľ Manchestru City Txiki Berigistan sa pre médiá vyjadril, že by ho rád priviedol na Emirates Stadium.

   Dnešné novinky z Primera Division sú tu >>>

MANCHESTER CITY:
Talentovaný člen barcelonskej La Masie Jean Marie Dongou sa ocitol v hľadáčiku anglického Manchestru City, ktorý by ho rád v zimnom prestupovom období získal. Katalánsky veľkoklub je však rezolútne proti a nového „Eto´a“ predať nechce.

MANCHESTER CITY:
Tréner anglického šampióna Roberto Mancini priznal, že minulú sezónu uvažoval nad tým, že opustí Manchester City, ak sa tímu nepodarí získať majstrovský titul. To však napokon vyšlo a Mancini ostal na Etihad Stadium.  Záujem mal pritom o jeho služby AS Monako.

MANCHESTER CITY:
Roberto Mancini dal dnes na správnu mieru informácie o dĺžke rekonvalescencie operovaného kolena Micaha Richardsa. V médiách sa objavili správy, podľa ktorých obranca Citizens bude chýbať klubu až štyri mesiace, no Mancini teraz povedal, že ide o nezmysel a podľa jeho názoru bude mužstvu k dispozícií za zhruba mesiac.

MANCHESTER CITY: Roberto Mancini informoval aj o zdravotnom stave španielskeho špílmachra Davida Silvu. Ten určite nepomôže Citizens budúci týždeň v zápase Ligy majstrov proti Ajaxu Amsterdam a jeho štart proti Tottenhamu budúci víkend je tiež ohrozený. Silva sa stále zotavuje po zranení stehenného svalu.

ARSENAL:
V dnešnom šlágri 10.kola medzi Manchestrom United a Arsenalom Londýn bude chýbať Arsénemu Wengerovi zranený Oxlade-Chamberlain, ktorý má problémy s trieslami. Dátum jeho návratu na trávniky je zatiaľ otázny.

TOTTENHAM:
André Villas-Boas stále dúfa, že Moussa Dembelélé, ktorý prišiel do tímu Spurs zranený z reprezentácie nebude musieť ísť na operáciu, ktorá by ho vyradila na dlhšie obdobie. Spurs mu preto plánujú dať ešte pauzu, aby sa zotavil zo zranenia panvy menej agresívnou metódou.

FULHAM
: V zápase Fulhamu s Evertonom (dnes 16.00) budú môcť domáci počítať aj so službami Dimitara Berbatova, ktorý si v minulom kole narazil rebrá, ale podľa aktuálnych informácií sa už cíti byť fit.

WEST HAM:
Kto si myslel, že sa Andymu Carrollovi vráti po zmene klubu forma, ktorou sa prezentoval pred dvoma rokmi ešte v Newcastli, bol na omyle. Kmeňový hráč Liverpoolu, ktorý prišiel do West Hamu na ročné hosťovanie, sa v tíme Kladivárov strelecky zatiaľ nepresadil, hoci nastúpil už na 9 stretnutí. Kormidelník West Hamu Sam Allardyce však vyjadril presvedčenie, že sa Carroll už čoskoro dostane do pohody a potvrdí, že je špičkový útočník.