Main Content

15. kolo Corgoň ligy: Ako tipovať?

sobota, 3. november 2012 12:36 | Autor: Filip Chudý

15. kolo Corgoň ligy: Ako tipovať?
15. kolo Corgoň ligy: Ako tipovať? | zdroj: Filip Chudý pre Sport7.sk

Po včerajšej predohrávke pokračuje Corgoň liga ďalšími zápasmi končiacej sa jesennej časti súťaže. Dnes je na programe päť zápasov. Prinášame vám pohľad na sobotné zápasy 15. kola Corgoň ligy.

Dnes sa tri zápasy začínajú skôr. Nitra privíta nováčika z Myjavy a bude chcieť konečne vyhrať, ale predovšetkým neprehrať. Domáci sa snažia dostať zo zlej situácie poctivým futbalom, ale ten hrá aj Myjava. Ale aj tá prestala vyhrávať, preto odporúčame tip 1X (kurz v našej tipovacej lige je 1,32)

Aj zápas Ružomberka s Prešovom začne o 14:30. Vzhľadom na poveternostné podmienky sa nedá v Ružomberku čakať dobrá hracia plocha. Keď si k tomu pripočítame, že v posledných jedenástich vzájomných zápasoch ani raz nepadli viac ako dva góly je veľmi pravdepodobné, že tak bude aj dnes (kurz v našej tipovacej lige je 1,60).

Aj posledné vzájomné zápasy Zlatých Moraviec s Banskou Bystricou gólové hody neprinášajú. Hoci sa Zlatomoravčania sú známy ofenzívnym futbalom, tentoraz si myslíme, že aj v tomto zápase padnú maximálne dva góly (kurz v našej tipovacej lige je 1,67).

Zvyšné dva zápasy majú začiatok o 17:30. Trenčín privíta Košice a to bude zápas, kde sa očakáva útočný futbal s oboch strán, ktorým sa snažia oba tímy prezentovať. Aj pri pohľade na posledné vzájomné stretnutia je vidieť, že góly v nich padajú. Preto veríme, že gólový priemer tohto kola sa bude zvyšovať práve v tomto zápase. Je tu reálny predpoklad, že padnú aspoň tri (kurz v našej tipovacej lige je 1,80).

V poslednom zápase tohto kola privíta rozbehnutá Senica remízového kráľa súťaže zo Žiliny. Nedávno Žilina na pôde Senice vyhrala v Slovnaft Cup-e a odveta sa hrá už v utorok. Obe strany sa majú preto navzájom dokonale prečítané, a tak v zápase rozhodne zrejme jeden moment, ale netrúfame si odhadovať na ktorú stranu.